Хороскоп за новата седмица от Овен до Дева

0
492

Всяка нова седмица е  ново начало и една огромна надежда  за  по-добри дни. Това показва и нашия хороскоп за предстоящата нова седмица

Овен

Новата седмица е наситена с положителни емоции както в служебен, така и в личен план.

хороскоп
Успешна  нова  седмица!

Ако не се опитвате да властвате  над  своя партньор и не го задушавате с неоснователна ревност, през почивните дни ще изживеете втори меден месец.  Възможни са болки в костите и ставите, дори и да не сте имали стари травми – потърсете лекар.

Телец



През изминалата седмица Телците бяха изключително ангажирани и нямаха достатъчно време, което да отделят на своя партньор. През тази седмица служебните ви ангажименти няма да ви отнемат  свободното време, затова се потопете в дебрите на любовта. Ако планирате един романтичен уикенд, ще вземете най-правилното решение.

Близнаци

Ако седмицата започне с напрежение в работата или имате някакви непредвидени ангажименти, не изпадайте в паника, защото още на следващия ден всичко ще си дойде на мястото. Вместо да се поддавате на чуждите емоции, помислете какъв подарък да купите на своята половинка, за да заздравите още по-силно своя интимен свят.

Рак

Започва една страхотна седмица за Раците. Без значение дали на работното място, на приятелско събиране или по друг повод, но вие ще се запознаете с много нови хора, с които ще направите страхотни приятелства. Ако усетите болки в кръста, потърсете лекар – не се лекувайте сами, защото болките може да са от неочакван за вас проблем.

Лъв

През тази седмица Лъвовете се носят на крилете на любовта. Задават се романтични срещи, много подаръци и незабравими емоции. Възможно е на работното място да възникне неочакван проблем, но вие ще успеете да го разрешите сами.

Дева

Болки в коленете ще бъдат единствените ви проблеми през тази седмица. На работното място всичко е  спокойно. Насочете своето внимание към приятелите, за които отдавна не сте имали време да видите и чуете или за своята половинка. Децата ще ви зарадват приятно.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.