Разгадайте сами своето близко бъдеще с този лесен тест

0
1026

Всеки се вълнува какво предстои в бъдещето. Изключително лесно и бързо сами можете да надникнете в своето бъдеще с този тест. Направете го

Разгледайте картинката с цветята и си харесайте едно от тези четири, което ви допада най-много.

тест бъдещето
Лесен цветен тест предсказва бъдещето

Прочетете обясненията долу.

Направете повторно този тест най-рано след 4 седмици.

Червено цвете:



Близкото ви бъдеще е свързано със събития, които изискват сила на духа, смелост, дързост и упорство.

Покажете на околните, че сте достоен човек, на когото може да се разчита.

Не се плашете ако ви накарат на работното място да изпълните някоя специална мисия или да се справите с нови ангажименти. Вие притежавате всички необходими качества, опит и знания, за да го направите.

Ако вашите деца искат непозволени или опасни за тях неща, отново трябва да проявите характер и да не им позволите, за да ги предпазите.

бъдеще
Чрез тези цветенца ще разгадаете своето бъдеще

Зелено цвете:

През последните седмици сте били натоварени с много ангажименти и отговорности, които са ви изморили.

Вие бленувате за почивка и за ваканция. Най-доброто място за вас е природата.

Ако можете да отделите няколко дни и да се потопите на някое тайно място с много зеленина, би било чудесно, защото ще релаксирате. Ако не можете да го направите, отделете поне няколко часа или 1 ден, в който да се качите в близката планина или гора.

Свежите зелени краски на природата са важни и за вашите очи.

Синьо цвете:

Вашата душа копнее за нови знания и мъдрост. Настъпил е моментът да се отдадете на духовни занимания.

Започнете да се ограмотявате като четете духовна и религиозна литература. В книжарниците, в библиотеките и в интернет има много подходяща информация.

Времето е подходящо да направите разходка до някой манастир, където има чудотворни икони, за да получите подкрепа Свише и напътствия във вашите духовни търсения.

Не се притеснявайте ако вашата душа изпитва влечения към науки като астрология и нумерология. Те  дават отговори на въпросите, които си задавате от известно време.

Розово цвете:

Вашата интуиция ви подсказва, че навлизате в любовен период.

Възможно е от скоро да имате нова връзка, която трябва да разцъфне през следващите 3-4 седмици. Това време ще ви покаже дали сте открили човека за вас или е само временно увлечение.

Ако сте сами, трябва да знаете, че съвсем скоро вече няма да сте самотни. Любовта е около вас, но вие не сте я забелязали или тепърва ще се появи.

Обвързаните не трябва да се поддават на емоции с чужди хора, за да не развалят своя брак и семейство. Ако връзката ви е проблемна, сега е моментът да прецените плюсовете и минусите дали да я прекратите или не.

Очаквайте много приятни изненади от своите деца и внуци, които ще направят за вас такива неочаквани жестове, с които ще засвидетелстват своята привързаност и любов.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.