Нели Конуей сертифицира 14 български Ангелски лечители и духовни съветници

0
508

Нели Конуей предприе едно изключително смело и амбициозно начинание. Тя обучи и сертифицира първите български Ангелски лечители и духовни съветници

Тези лечители, преминали през курс на обучение, проведено от Нели Конуей по методиката на д-р Дорийн Върчу и други духовни учители, вече могат свободно да работят с всеки, който има нужда от помощ или от подкрепа.

Ето какво написа Нели Конуей:

„Поздравления за първите 14 сертифицирани български Ангелски лечители и духовни съветници.

Много се гордея с тях, положиха много труд да доразвият интуитивните си и лечителски способности, имат отворени сърца и с удоволствие ще споделят с вас съобщенията от вашите ангели-хранители и духовни водачи.



По време на обучението всички изпитахме много вълшебни моменти с ангелите, попитайте лечителите да споделят с вас, за това как „случайно“ са разбрали за курса или колко бързо са материализирали средствата за курса и са намерили време в натоварения си график за обучението, ще ви разкажат и как изключително силната енергия, създадена между нас се отрази на електрониката.

По време на курса аурата на всички ярко грееше, а до всеки един от нас седяха Архангелите, Св. Майка Богородичка и Иисус Христос (дори ги заснех на снимки), тези прекрасни хора ще ви разкажат и за интересните си сънища, и още много други магически изживявания с ангелите.

Ето емайлите на някои от тях. Можете да заявите ангелско четене по телефона, по ем, по Skype или лична среща, пишете им за да уточните подробностите.

Моля, отнасяйте се с тях със същото уважение и любов както се отнасяте към най-близките си. Изисква се много вяра, кураж, лишения и себеотдаване да следваш сърцето си и да помагаш на другите.

Успех на всички и благодаря, че ви има!“

Това са техните координати и ако имате нужда от помощ, потърсете ги:

Nelly Coneway Всеки може да стане български Ангелски лечител и духовен съветник, стига да има вяра и желание.

За повече информация можете да потърсите Нели Конуей в грапата BULGARIAN ANGELS.

******

Nelly Coneway
Нели е изключително удовлетворена от своите първи 14 български ангелски лечители Сн:  Nelly Coneway

В нашето ежедневие огромна помощ и подкрепа получаваме от Свети арх. Михаил.

Това е една молитва, която Нели Конуей  препоръчва.

С нея можете да го призовавате, както и да му благодарите за оказаната помощ:

„Скъпи Архангел Михаил,

Благодарим ти за това, че изчистваш всеки ден енергията във виртуалното пространство, на тази страница, че ни пазиш всички, че ни защитаваш от негативни енергии и ниски вибрации!

Благодарим ти за бялата, розовата, златната, синята и лилавата светлина, с която ни обгръщаш, благодарим ти и за огледалната защита, която е около тази страница и около всеки един от нас и която отблъсква всякакви лоши помисли и намерения!

Благодарим ти, че срязваш нишките към страха, премахваш гнева, злобата, завистта, плод на егото, благодарим ти, че ни даваш твоята сила и куража, за да можем да бъдем добри, да можем да виждаме доброто у нас и тези около нас, да правим добро и да можем да изпълним това, за което сме тук и сега!

Амин.“

******

На видеото по-долу можете да разучите полезна медитация с Нели Конуей, с която ще отворите своето  блестящо тяло и аурата.

Нели Конуей сподели:

„Ето едно хубаво позитивно потвърждение, което ще отвори сърдечнага ви чакра:

Благодаря ви, мили Архангели и Ангели, че винаги ме пазите, водите и вдъхновявате, та аз да имам силата и самочувствието да продължа по пътя, който душата ми е избрала!

Благодаря ви, че ми помагате да видя ясните знаци, които ми показвате и прекрасните хора, които ми изпращате да ме подкрепят, разбират и обичат!“

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.