Има ли живот след смъртта? (Ваня Червенкова и Еленко Ангелов за отвъдното)

0
930

Има ли живот след смъртта продължава да ни вълнува

Някои доказателства за съществуването на живота след смъртта са доста убедителни. Всички се питаме и си задаваме въпросите дали наистина има живот след смъртта или сред нас, остават само спомените в сърцата на най-близките ни.

Теориите са много, различни, като дори има и научни обяснения за това дали има друг живот и паралелни светове. Много от хората споделят срещите си с отвъдното. У нас също има такива хора. Една от тях е не безизвестната бизнес дама Ваня Червенкова. През 2003 година тя е разстреляна показно на пазара във Варна, посред бял ден.

Куршумите, които изстрелват в тялото й са толкова много, че лекарите , които идват по-късно се удивляват как тя е още жива. Както и много други, преживели това състояние на границата богаташката разказва, че е видяла тялото си отгоре. Вижда себе си, дупките от куршумите, тялото си, кръвта. За няколко кратки секунди, които й се струват като часове, живота й преминава като на лента.

Живот след смъртта има
Живот след смъртта има

Ваня Червенкова ще си спомни по-късно, че я спасява някакъв импулс, мисълта, че още не си е свършила работата на този свят, страха, че ще остави дъщеря си, когато тогава е само на девет години.



Истинското спасение обаче идва с много силна вяра. Тогава, между два свята Ваня отправя толкова силна молитва, че нещата се преобръщат. Обгръща я някаква светлина я извежда нагоре. Ваня тръгва след светлината, среща други хора и отива на друго място, което не може да опише и до днес. Там се среща с Бог и той я приканва да разкаже за греховете си.

Ваня прекарва дни в кома и след като идва в съзнание разбира, че живота й вече няма да е същия. Никой не може да разбере как след тези тежки травми и загуба на кръв се възстановява и то без никакви усложнения. Лекарите приемат случая й за чудо, а Ваня Червенкова твърди, че вече живее по правилата отгоре.

Психологът Еленко Ангелов е убеден, че сами може да предизвикаме положителни промени в живота си, трябва просто да привлечем хубавите събития. „Достатъчно е да тренираме мозъка и мислите си, както тренираме мускулите си”, обяснява той. Според него клетките ни са програмирани от Бог да сме щастливи. Проблемите и болестите настъпват, когато у нас започват да се утаява стресът.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.