Може ли да хванем късмета за опашката? (Техники за успех и привличане на благосъстояние)

0
517

Късметът наистина може да бъде уловен

Много от нас исках късмета непрекъснато да го следва, като вярно куче по петите. Има и техники, които да ни накарат да бъдем на точното място, на точно определеното място. А други от нас да са вечните каръци.

На първо четене нещата са по.-прости, отколкото изглеждат. А те са познати не всички, друг е въпросът дали всички ги използваме. А те ас следните, да повярваме и да се вслушаме в интуицията, да си открит за всичко ново,да се отказваш от рутинното.

Специалистите ни съветват по няколко минути да си припомняме приятните изживявания. После да запечатаме този образ в нас, когато ни се налага някаква среща и тогава нещата ще тръгнат в желания за нас край. И казано накратко преди всяка среща или дори телефонен разговор да си представим че сме щастливи. Ако си предсказваме нещата, щастливите моменти, те ни се случват. До този извод са стигнали и учени от университета в Хартфордширския университет във Великобритания.

Можем да привлечем късмета си и сами
Можем да привлечем късмета си и сами

Професор Ричард Вайсман установил, че в основата на успеха е настройката на човека да е умението му да използва случая. Неудачниците, които постоянно се чувстват напрегнати и се безпокоят за нещо, се лишават от способността да виждат неочакваното.



Щастливците обратно, те са по-отпуснати, по-любопитни и наблюдават всичко около себе си и затова могат да видят повече неща около себе си. Според професор Вайсман това да бъдем щастливи, можем да го тренираме у себе си, както и всичко останало. Изводът, който се налага от всичко казано дотук е много прост.

А той е, щастлив е този, който иска да е щастлив. Но в същото време това е само едната страна на живота. Обикновеният човек не може докрай да предвиди съдбата си и затова не знае какви опасности го очакват в живота му. Но има и щастливци, които сякаш са пазени от ангели хранители. Те излизат победители и от най-невероятни и опасни ситуации. Такъв късмет не се придобива от тренировки. Тук вече с право можем да говорим за чудо свише.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.