Невероятно вкусен специалитет приготвяме само за час (хитова рецепта в домашната кулинария)

0
324

Тази вкусотия се прави само за един час, заедно с приготвянето и самото готвене, става прекрасна

Предлагаме ви един уникален специалитет, който се прави много бързо – за цялото му измайсторяване ни е нужен само час, а резултатът наистина смайва с аромата и вкусовите си качества.

С тази рецепта ще изненадате всичките си близки и познати, които са ви дошли на гости, защото е по-различна от обикновените манджи, които сме свикнали да въртим от години. А сега да ви представим и точните указания, плюс продуктите.

вкусотия
Чудна вкусотия и става само за един час с цялото приготовление

Трябват ни един пакет кори за лазаня, 700 грама спанак, една глава лук, 300 грама нарязани на ситно гъби, зехтин, 350 грама сирене рикота, 200 грама настърган пармезан, 250 грама разтопено масло, сто грама мляко, сол, черен пипер и индийско орехче за вкус.

Първо трябва да загреем в тиган захтина, а после да запържим лука в него за около минутка. После добавяме нарязаните пресни гъби и ги задушаваме. Добавяме и спанака, нарязан на ситно, като продължаваме със задушаването на среден огън.



После подправяме с черния пипер, солта и индийското орехче, а ако искаме, може да сложим и малко чесън, за още по-хубав вкус. Задушаваме го заедно със спанака. Корите за лазанята ги правим според това, което пише на опаковката им.

След това поставете част от плънката със спанака по средата на кората и я завийте, за да се получи руло. Когато всички рулца са приготвени, ги поставете да се запекат във фурната за около половин час, а температурата на печката е умерена.

Тази вкусотия ще се превърне във ваша любима, защото няма човек, който да не я хареса. А сега ви желаем добър апетит и да ви е много сладко на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.