Уникална пролетна диета сваля 4 килограма за 7 дни (ефектът е чудо)

0
437

Тази диета може да свали от тялото ви цели четири килограма само за седем дни, но ако я спазите точно

С пролетта дойде и манията ни да сме слаби, стройни и красиви. Зимата обаче не е подминала повече от нас, които сме се запасили със солидно количество мазнинки. Хубавата новина е, че има как да ги премахнем, при това само за седмица или две.

Тази пролетна диета, която сега ви представяме, е уникална по рода си, защото доказано сваля четири килограма от тялото ни за седем дни. Ефектът смайва всички, когато се видят в огледалото, а дънките, които едва обуваме, стават дори широки.

диета
Тази пролетна диета гарантира феноменални резултати

За да ни се случи това и на нас обаче, ето какво трябва да следваме през тази една седмица.

Основното е, че храненето през отделните дни е различно и не се смесва с нищо друго. А на седмия ден се прави задължителното лечебно гладуване като се приемат само вода и чай без захар.



И така – през първия ден от диетата се ядат само варени картофи, но без никакви подправки, може само малко сол, но много малко. Втория ден се яде единствено риба – на скара, фурна, но не и печена.

Третия ден идва ред на салатите, които обаче са само от свежи зеленчуци, без никакви сирена, дресинги, сосове и прочие. Четвъртия ден се залага само на кисело мляко с малка порция варен ориз, но без мазнини.

Петия ден се хапват единствено плодове, а на шестия е позволено пилешко или пуешко месо, защото след него следва гладния ден от седмицата.

Количеството на храните не е строго определено, така че може да си хапвате така, че да се заситите, но не и да преяждате. Ако направите тази диета стриктно, то след края на седмицата ще се удивите от това как изглеждате.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.