Леки и чудно вкусни рулца се правят за броени минути (бърза рецепта)

0
541

Тези рулца са много леки за хапване и се приготвят за минути, удивителни са

Предлагаме ви една рецепта, която се прави бързо, лесно и приятно, а пилешките рулца стават повече от апетитни. Идеални са за обед или за вечеря като дори да се връщате от работа, пак може да ги извъртите за нула време.

Запишете си продуктите, които са ни необходими и как точно да измайсторим тези вкусотийки.

рулца
Най-бързите и вкусни пилешки рулца, които сме правили. Перфектни за скоростна вечеря в работната седмица

Трябват ни четири пилешки гърди, но без кости и кожа, 120 грама масло, което сме разделили на четири части, две лъжици с пресен магданоз, една скилидка чесън, едно яйце, половин чаша галета, две лъжици зехтин, черен пипер и сол по вкус.

Най-напред смесваме хубаво черния пипер, солта, смачкания чесън и накълцания магданоз, а после в тази смес овалваме четирите парченца масло.



Пилешките гърди ги взимаме и ги завиваме около тези парчета масло. Всяко едно от рулата се намазва с предварително разбитото яйце, а после добре се овалва в галетата и се сотира за малко в загрятия зехтин. Трябва да ги обръщаме от всички страни, за да станат добре запеченки и готови за хапване.

Това са едни от най-бързите за приготвяне и същевременно много вкусни пилешки рулца, които са подходящи за всяко време, особено, когато сме били на работа и се чудим какво да направим за вечеря.

Тези вкусотийки стават хем вкусни, хем изобщо не ни бавят, затова ви ги препоръчваме горещо.

Да ви е много сладко на всички и добър апетит на цялото ви семейство!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.