Слава Севрюкова: Прероден Давид и руса жена спасяват България! (Вижте кога и как)

0
1661

Името на Слава Севрюкова продължава да вълнува с точните си предсказания

Слава Севрюкова е една от най-големите ни ясновидки и предсказанията са точни и прецизни, като бръснач. Наскоро феноменът Христо Нанев припомни някои от нещата, които пророчицата е пророкувала преди повече от двадесет години.

Нанев разказа, че още в далечната 1991 година пророчицата говори за Трета световна война. „Тогава никой не подозираше за конфликта между мюсюлмани и християни. По това време Слава Севрюкова твърдеше, че фронт няма да има и ще загинат много хора, невинни. Е, това не е ли факт”, пита Нанев пред „България днес”.

Още през 80-ге години на миналия век Слава Севрюкова прави още едно шокиращо прозрение. Тогава тя твърди, че части от Североизточна България и от югозападните територии ще бъдат направени опити да се откъснат от родината ни. В северната част номерът няма да мине, но за южните области тя буквално ми казваше: „Без да пукне пушката, тихомълком територии от родината ни ще се отцепят от южната ни съседка”, разкрива писателят Христо Нанев. Той уточни, че тя не е фиксирала Турция, но това се подразбирало.

Слава Севрюкова твърди, че България ще бъде спасена
Слава Севрюкова твърди, че България ще бъде спасена

Все пак има светлина в тунела. Слава Севрюкова била категорична, че продажните политици ще получа възмездие. Затворите ще бъдат препълнени с тях, а народа ни като един ще се вдигне, за да защити целостта на България.



Според ясновидката велик държавник ще поведе народа ни. Роден е вече и през 80-те години е бил седемгодишен. За него великата пророчица казала, че това ще „преродения Давид”. Това чудо ще се случи след 2017 година, когато в управлението на страната ни влиза руса жена с руски произход. Тя ще изтрие срама от мъжете, които няма да постъпват мъжки.

Тя ще мобилизира силите и ресурсите на страната и народа ни. Спасителката вече е родена, била скромна блондинка. Жената ще съветва преродения Давид и тогава нещата ще се оправят за България и всичко ще тръгне към възход, и ще сложи край на разрухата, и мизерията.

Великата Слава Севрюкова е отправила апел и към българите, които са в чужбина. „Тя ги посъветва да се приберат в родината си до 2028 година, защото по цялата земя ще има невиждани катаклизми. Много от държавите ще потънат под вода, но България ще оцелее, казала феноменът.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.