Зодиакални знаци от шунгит носят здраве и хармония (ВИДЕО)

0
408

Зодиакални знаци от шунгит, изработени по уникален начин, носят здраве и хармония на притежателите си. При редовно носене изделията от този невероятен минерал пазят от десетки болести, възстановяват енергийния баланс и лекуват.

Зодиакът е съставен от 12 зодиакални знака – Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв, Дева, Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби. В зависимост от зодията всеки един от нас притежава различни черти на характера и реагира по различен начин при определена ситуация. Според астролозите зодията влияе дори върху здравословното ни състояние.

Как да бъдем винаги здрави?

шунгит
Шунгит

Без значение каква зодия е, всеки един от нас иска да бъде здрав. Можете сами да се предпазите от много заболявания или да се излекувате с помощта на вълшебни минерали, сред които е и шунгитът. Той притежава ненадминати качества и дори се твърди, че на Земята не същестува друг, толкова силен лечебен камък.

Благодарение на факта, че има комплексно действие, шунгитът хармонизира, лекува, пречиства, засилва имунната система, удължава живота.



Хората, които пият шунгитова вода, носят медальон от шунгит или имат фигурка от този чудотворен минерал в дома си, са много по-здрави в сравнение с онези, които не притежават шунгит.

Какво лекува шунгитът?

Учените са единни – шунгитът наистина носи хармония и здраве, стига да се употребява редовно. Доказано е, че черната руда, която се добива единсвено и само в далечната Карелия, помага при редица заболявания на щитовидната жлеза, при наднормено тегло, диабет, рак, косопад, кожни заболявания и много други.

Направените опити показват, че са нужни само две седмици, за да усети човек положителното влияние на шунгита. Носенето на шунгит на шията като медальон или на ръката като гривна помага за нормализирането на много системи в човешкия организъм. Освен това мощният лечебен минерал спомага за възстановяването  и саморегулирането на енергийния баланс на човека.

Как мога да се сдобия с качествен лечебен шунгит?

Винаги е най-добре да заложите на утвърдена фирма, която е директен вносител на качествен шунгит от Карелия в Руската Федерация.

Такъв шунгит можете да намерите на shungit.bg. Освен медальони за всяка зодия, тук ще откриете и пирамиди от шунгит, хармонизатори, дизайнерски бижута, икони и много други.

Можете да изгледате и клипа, в който д-р Папазова подробно обяснява при Гала за ползите от този минерал.

Хората, които имат шунгит, сами са се убедили, че той притежава неземна енергия, прави ги по-здрави, по-усмихнати и по-щастливи.

Още за шунгита и за необикновените му качества можете да прочетете на:

https://www.facebook.com/shungit.bg

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.