Вашият партньор и вие подхождате ли си? (научете повече)

0
544

Доверете се на този изключително лесен и полезен начин. Чрез него ще разберете дали вие с вашия партньор си подхождате или пък не

За да разберете този факт, трябва на направите нещо направо елементарно.

партньор
Научете дали вие и вашият партньор си подхождате не само в началото на връзката, но и завинаги

Трябва да знаете какъв е вашият знак според китайския хороскоп, както и знака на вашия партньор.

Ако не ги знаете, ще ги научете от таблицата.

 

зодии След това трябва да разгледате втората таблица, която е за вашата съвместимост.



зодии

Както сами ще видите, съществуват няколко варианта на съвместимост между отделните партньори. Проверете към принадлежите вие.

   Тройна хармония

Това е възможно най-хармоничната връзка между душа, тяло и материя.

Вие си подхождате на 100% и както се казва, само смъртта може да ви раздели.

Отношенията ви се крепят на духовна връзка, на общи емоции, на страст, взаимен интерес и добър материален статус, затова вие сте най-успешната и хармонична комбинация.

Взаимна хармония

Вашата хармония е двойна. Възможно е нещо да липсва във вашите отношения – достатъчно страст, пари, емоции или приемате света по различен начин.

Тези различия не са страшни и не са предпоставка за тревога. Ако липсата на едно нещо успеете да компенсирате с друго, вие също ще изградите хармонична и здрава дълготрайна и щастлива връзка.

  Директен сблъсък

Вие сте коренно различни един от друг като емоции, възприемане на света, очаквания, амбиции и преживявания. Поради тази причина често се конфронтирате и трудно живеете в хармония.

Дали ще продължите вашата връзка или тя в определен момент ще се разпадне, зависи персонално от вас. Ако вие сте фенове на конфронтациите и те повдигат вашия адреналин, връзката ви ще я бъде.

Ако по принцип очаквате спокойствие, мир и естествена хармония, а не насилствено примирие и примирение, връзката ви ще  приключи.

Индиректен сблъсък

Това са доста интересни отношения между двама партньори.

От една страна има някакво привличане, интерес и харесване, но от друга страна вие сте изключително различни.

Имате желание да бъдете заедно, има емоции и харесване, но когато решите да правите нещата съвместно, не можете да се синхронизирате. Или единият от вас трябва насила да се примири и да прави компромиси в името на общото ви съжителства или любов, или просто трябва да се разделите, за да търсите хармонични отношения с друг тип партньор.

  Два остри камъка брашно не мелят

Вие сте силни като характери, обичате да доминирате. Лесно би било ако единият от вас беше с мек характер и беше готов да ви се подчинява. Но вие не сте такива.

Когато решите да правите нещо, единият от вас предлага, а другият е в опозиция, не защото смята, че не сте прави, а защото не е съгласен да се подчини, а вие да доминирате или обратно.

Вашата връзка може да просъществува само ако вашите опозиционни реакции ви допадат на двамата или ако наистина откриете нещо, което истински да ви сплоти. В противен случай нямате шанс за дългосрочно съжителство.

Разминаване

Това също са доста интересни отношения.

Единият е харесал другия и го преследва, но първият не отговаря на чувствата. Ако все пак решите да бъдете заедно, което трудно може да стане, възможно е връзката да потръгне добре, но може да приключи на момента.

Причината е, че вие сте много различни. Преследването е било за нещо, което е направило впечатление на другия, но това съвсем не е достатъчно за изграждане на дълготрайна връзка.

И тук бихте могли да запазите своята връзка само ако откриете нещо силно, което да ви скрепи.

  Неутрален

Тези хора са умерени и търсят умереност от своя партньор.  Не са нито прекалено амбициозни, нито прекалено властни, нито капризни, затова лесно намират общ език заедно.

Такива връзки обикновено продължават дълго, защото ги крепи установеният навик. Те успяват да си намерят общи занимания, дори и да са най-рутинните неща като да пазаруват заедно.

Единственият проблем, който може да накара партньорите да страдат са дребни недоразумения, свързани с бита и с ежедневието.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.