Лечението с топла вода по рецепта на Димков върши чудеса!

0
479

Отдавна забравена рецепта на прочутия лечител Петър Димков за лечение с топла вода се оказа, че топи килограми и лекува тежки заболявания

Всички сме чували, че водата е най-полезната течност за човешкото здраве. Според отдавна забравена рецепта на Петър Димков, прочутият ни лечител, лечението с топла вода обаче е истинско чудо за нашия организъм, пише ПИК.

Няколко чаши гореща вода с капка лимонов сок, изпити на малки глътки в рамките на един час, ще ни накарат да се изпотим.

Така, с потта, от организма ни ще се изхвърлят вредните за тялото ни токсини, както и пикочната и млечна киселина, които пък от своя страна причиняват редица сърдечно-съдови проблеми и затрудняват нормалното кръвообращение.

Според тази забравена рецепта на Димков за лечение с топла вода, след като добре сте се изпотили след пиенето на горещата вода, е необходимо през следващия час да пиете вода със стайна температура, за да се възстанови хидробаланса на тялото ни.



Петър Димков
Народният лечител Петър Димков

Това тотално пречистване на тялото трябва да го практикуваме поне два пъти седмично, съветва ни Петър Димков. А като профилактика лечителят ни съветва да пием по една чаша топла вода на гладно, половин час преди всяко хранене, по три пъти дневно.

Това действа като пречистване на стомаха и червата от натрупаните от храните, преработвани в стомаха ни, остатъци и отрови. Самият Димков споделя, че всички си мием мазните съдове с топла вода, а защо не си пречистваме и тялото по този начин.

Ще се изненадате от резултатите от тази лесна и нищо не струваща процедура.

Само след една седмица ще забележите, че кожата  на лицето ви ще се изчисти и ще заблести, ще кажете „сбогом” на вечно подутия ви и нередовен корем, с лекота ще се освобождавате от натрупаните отпадъци, няма да имате нужда от допълнителни медикаменти, с които да лекувате неприятния запек.

Опитайте и вие  –  сами ще се убедите в безценните ползи на тази уникална и позабравена рецепта на Димков за лечение с топла вода.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.