Рождената дата определя чертите на характера ви (Част първа)

0
338

Рождената дата определя добрите и лошите страни на характера ви

Рождената дата е важна за живота ви.Деня на раждане определя добрите и лошите страни на характера ви.

Родените на 1-во число се отличават с много силна воля. Хората са независими и разчитат почти изцяло на себе си. Тези хора планират, но не градят. Повече разчитат на ума си, отколкото на сърцето. Тези хора са практични, но и идеалистични. Способен си на преданост,без да демонстрираш, като обичаш да те насърчават. Притежаваш доста нереализирана сила.

Рождената дата на родените на 2-ро число влияят на емоцията и на чувствителността им. Лесно се сприятеляват и са предани приятели. Имат топло сърце и жадуват за обич. Обичат материалните неща и комфорта, без да правиш усилия за тях. Имат талант за ритъм и музика.

Рождената дата определя характера
Рождената дата определя характера

Родените на 3-то число бърза се възстановяват от болести. Отличават се с много живо въображение, трябва да дават полет на литературните си заложби. Винаги трябва да са заети и да разширяват интересите си. Чувствата на тройките са интензивни и крайни. Изпадат в емоционални кризи, но бързо се възстановяваш. Умееш да използваш най-добре нещата, които ти предлага съдбата. Неспокойни натури, които трябва да са повече ангажирани.



Родените на 4-ти обичат дома, природата и земята. Добре би било да си избират професия в сферата на строителството или работа, свързана със земята. Обичат да налагат възгледите си, чувствайки себе си като господар. Трудно се изразяват в любовта и затова трудно получаваш нужното. Неуморен работник си и увличаш и останалите. Трябва да отделяш време повече за развлечения.

Лесно приспособими, добри помагачи и малко самохвалковци са родените на 5-ти. Бързият ти ум и различните интереси те правят чудесен компаньон. Обичаш живота и да се променяш. Би имал успех в химията, правото, пеенето. Необходимо ти е семейство, но не искаш да се обвързваш.

Ако рождената ти дата е на 6-ти, движещата сила при теб е любовта. Обичаш да те хвалят, но не и да те критикуват. Имаш литературни и артистични заложби. Изпитваш постоянен страх от мизерия, все нещо не ти достига за пълното щастие. Умен си, без да си интелектуалец. Би успял в различни начинания и умееш да печелиш пари в тях, но ако имаш подкрепа.

На родените на 7-ми им липства умението да се задълбочават. Имат остър ум и можеш да правиш дълбок умствен анализ. Необходимо е да изпипваш нещата в детайли и да разчиташ на интуицията си. Трябва да умееш да чакаш. Талант имаш в музикалните инструменти и като банкер. Държиш на своето мнение. Отделяй време и за себе си. Когато е възможно, излизай извън града.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.