Рождената дата определя чертите на характера ви (Част втора)

0
389

Рождената дата е показател за чертите на характера ти

Рождената дата определя и това, какво представлява твоята същност.

Ако си роден на 8-мо число ти си творческа натура. Да си свързан с обществени каузи и да си шеф на предприятие. С успех можеш да ръководиш банка, големи предприятия или организации. Трябва винаги да си честен, лоялен и постоянен, за да се радваш на успех. Склонен си към големи жестове, обичаш изкуството и можеш да даваш големи суми за него. Обичаш да се изтъкваш и да си на почит в семейството си.

Привличат те изкуствата и публицистиката, ако си роден на 9-то число. Отличаваш се със силна воля. Можеш да успееш почти във всяка творческа сфера и професия. Принадлежиш на света и рядко имаш личен живот. Ще имат живот на дълги пътешествия и на много промени.

Рождената дата определя и характера
Рождената дата определя и характера

Родените на 10-то число имат разностранни интереси. Склонен си да се чувстват онеправдан и наранен. Притежаваш ум и силна воля. Принадлежиш на търговски свят, но и на изкуството, което може да превърнеш в хоби. Много си гостоприемен. Жизнен си и лесно се възстановяваш от физически и емоционални неудачи.



Имаш решителност и постоянство, ако рождената ти дата е 11. Бляскави, но нервни и напрегнати. Имаш бързи реакции, интелект и интуиция. Любовта и чувствата ти са крайни, без разум и обичаш да налагаш мнението си. Трябва да пазиш здравето и нервите си. Ти си човек на крайностите, но ти е дадено като рождена дата голямо господарско число.

Роден ли си на 12-ти, ти си магнетичен, с живо въображение, много убедителен в спора и прекрасен оратор. Обичаш живота, имаш уравновесен ум. Имаш висок морал, идеали и артистични заложби. Имаш мисия, трябва да тренираш интелигентността си и да избягваш крайностите. Склонен си към флиртове и афери. Избягвай да се разпиляваш, завършвай започнатото.

Числото 13 е противоречиво, творческо и съдържа безпокойство. Ти си сензитивен, експлозивен, влияеш се от околната среда. Волеви, добър ум, силна любовна природа, но рядко я показваш. Страдаш, защото си сочен като неразумен. Склонен си да командваш, но си прекрасен шеф. Можеш да рискуваш, успяваш в търговията. Най-добре се реализираш в работа, свързана със земята, мините или геологията.Домът е от жизнено значение за щастието ти.

Имаш разсъдителен и пророчески ум. Ти ис разностранен и двойствен, ако си роден на 14-ти. Не си артистичен, но се нуждаеш от изкуство. Трябва да работиш в предприятие с голям мащаб. Жениш се млад, но те очакват промени в брака. Много си емоционален, могат да те спечелят с чувства и симпатии. Избягвай изкушенията. Мост си между физически я и духовния свят, притежаваш големи съзидателни и разрушителни сили.

Роден ли си на 15-то число имаш дарби и можеш да постигнеш голям паричен успех. Привличаш подаръци, приятели и възможности. Способен си на саможертви и велики каузи, но не се подчиняваш на превъзходството. Добър си в кариерата на адвокат, лекар, дипломат или държавник. Създаваш впечатление на вечно млад, жизнен. Щедър си и обичаш дома си.
.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.