Ето как могат да ви урочасат

0
642

Учените са категорични, че хората, които могат да урочасат, се възползват от ефекта „лоши очи”

Дори си нямате представа колко е лесно да ви урочасат.

Уроките обаче плашат хората още от дълбока древност, тъй като се смятало, че водят до болести.

Днес обаче са много малко хората, които все още вярват, че ако ги урочасат, може да им се случи нещо лошо. Това вярване за щастие е останало в миналото.
Самият Авицена твърдял, че ако ви урочасат, то ще станете жертва на лоши очи, които ще окажат негативно влияние не само върху тялото, а и върху душата ви.

урочасат
Учените са категорични, че хората, които урочасват, се възползват от ефекта „лоши очи”

През 80-те години на 19 век пък в италианския град Месина живял човек, от когото мнозина се страхували, тъй като смятали, че урочасват именно от него. Твърдяло се, че всеки, който бъде погледнат случайно от него, ще бъде споходен от смъртта в най-скоро време.



По ирония на съдбата този човек си харесал огледало, в което се съзерцавал продължително време. Не след дълго той издъхнал, а всички били категорични, че е урочасал от собствения си поглед.

Учените са категорични, че хората, които урочасват, се възползват от ефекта „лоши очи”, дължащи се на мощни биоенергийни импулси, които излъчва човешкото око. Тези импулси оказват разрушаващо въздействие върху мозъчните клетки на отсрещния.
От огромно значение е какъв спектър честоти присъства в лъчите, които поразяват човека-жертва на гледането с лоши очи, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.