Седмичен хороскоп от 17 ноември до 23 ноември 2014 г. – 1 част

0
424

Вашият седмичен хороскоп (от 17 ноември до 23 ноември 2014 г.) – част 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица излишната емоционалност и импулсивност може да докарат много грижи не само на вас, но и на околните. Бъдете предпазливи с новите запознанства, има хора със съмнителна репутация. Възможна е внезапна промяна на плановете. В края на краищата ще се окаже, че така е много по-добре, особено във финансов аспект!

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) Настоящата седмица изисква баланс между личните и обществените интереси. Важна е активността и енергията, които създават трамплин за следващите успешни начинания. Бъдете съпричастни с хората, но не е необходимо да се разпилявате до безкрайност. Съсредоточете се върху себе си и своите близки. Ще ви се отрази добре един спокоен уикенд в уютна домашна атмосфера.

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) През тази седмица почти всичко ще зависи от вашите решения и инициативи. Може да намерите изход от трудни ситуации с добър съвет от приятел. Делови предложения към точните хора ще бъдат оценени. Ако не потръгнат някои неща, не се предавайте на униние, бъдете позитивни! Още преди почивните дни ще усетите, че успехът е близо!

РАК (22 юни – 22 юли) Според вашия седмичен хороскоп през тази седмица може да ви завладеят спомени от миналото, а те са пречка за настоящето. Не позволявайте емоциите и носталгията да се превърнат в препятствие за движението напред. Подгответе се, защото тези дни ще ви подложат на тест. Бъдете инициативни и без стеснение използвайте своето обаяние, то има особена роля за успеха.



ЛЪВ (23 юли – 22 август) Седмицата е благоприятна за реализация на важни проекти, възможно е да получите финансови предложения, които очаквате отдавна. Проявете инициатива и активност в професионалната сфера. Някои събития там са доста непредсказуеми и може да засегнат личния живот. Не се притеснявайте! Сериозните на пръв поглед проблеми, се оказват  просто буря в чаша вода.

ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия седмичен хороскопи трябва да се постараете повече и довършите през настоящата седмица всичко започнато, за да не ви затрупат делата. Работата може да ви ангажира повечето време, но това не е най-важното. Нужна е почивка от емоциите, които ви изтощават. Затова потърсете компанията на приятни за вас хора и прекарайте уикенда в уютна, камерна обстановка. Бъдете себе си!

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.