Рождената дата определя вашия характер (Трета част)

0
454

Рождената дата влия на чертите на нрава ви

Рождената дата определя вашия характер

Рождената ви дата, ако е  на 16-то число, вие сте нервни и раздразнителни. Склонен си да създаваш усложнения. Отдалечаваш се от хората, но търсиш дом и любов. Разсъдлив и аналитичен си, имаш склонност към изкуството. Не обичаш да ти се месят в плановете, въпреки че не проявяваш агресия. Изискваш чувства, но не обичаш да ги печелиш. Вглъбен си повече от необходимото.

Имаш горд дух, консервативен си, едновременно сдържан и щедър, събираш и разпиляваш, рядко се поддаваш на чуждо влияние, ако си роден на 17-то число. Пазиш и управляваш интересите на другите, обичаш да управляваш, но заедно със съдружници. Роден си за мащабни дела, но трябва да внимаваш с детайлите, които често те препъват. Изпитваш любов към знанието и изследването. Писателството ви е по-скоро в технически уклон, отколкото като създаване на романи.

Ако си роден на 18-ти те очакват много промени. Ти си независими изпълнителен и те очакват големи дела. Натоварват се за старите и безпомощните, което искат помощта ти. Не обичаш съвети. Добре се реализираш в правото, политиката или религията. В началото на живота ти стъпките ти може да не са много успешни, но ще успееш в по-късен етап от живота ти. Много си емоционален, обичаш да разсъждаваш, обичаш спорта и би станал писател, критик или оратор. Не си рязък в паричната сфера.



Родените на 19-то число са постоянни, неизменни, универсални. Трябва да си независим и да не се подчиняваш на ограниченията. Можеш да се издигнеш до големи висоти или да паднеш в дълбини и в дела, и в чувства. Можеш да успееш в много неща, отдава ти се правото, медицината, музиката. Би станал и политик, защото си отговорен. Ще трябва да направиш много отстъпки в личния си живот. Жадуваш за промяна и разнообразие.

Рождената дата влияе на съдбата
Рождената дата влияе на съдбата

Малко предприятие или атмосфера е за теб, ако си роден на 20-ти. Не обичаш да се разширяваш или да работиш сам, а винаги с други. Отдава ти се писането, би станал добър политик или проповедник. Любвеобилен, симпатяга, склонен си да поемеш доста знания, но трябва да се стремиш да се образоваш. Обичаш да се вглеждаш в детайлите. Имат страст към природата, дома, семейството и приятелите. Обичаш да помагаш, но не и физическия труд.

Родените на 21-во число са магнетични, обичаш красотата, изкуството и танците. Възприемчив, но трябва да работиш над някои твои извращения.По.добър си като приятел, отколкото като съпруг. Имаш въображение и си склонен към подозрителност. Да избягваш тревогите и мрачното настроение. Ще имаш успех в образованието.

Рождената дата щом е на 22-ри, ти си господар и в двата свята. Мощно число, прекалено стимулиращо. Имаш нужда от почивка и уединение, за да запазиш равновесието си. Интуитивен си, трябва да разчиташ на това, разпъван между идеали и желания. Имаш неограничена сила и мисия на добротворец. Избягвай съмнителни дела. Успяваш, ако следваш идеалите си.

Състрадателен си и разбираш хората, ако си роден на 23-ти. Имаш практичен ум. Умееш да диагностицираш, лекуваш, не разрушаваш. Премного си практичен, за да успееш в изкуството. Популярен си и умееш да контактуваш с обществото. Понасяш много товари и отговорности.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.