Рождената дата определя характера ви (Четвърта част)

0
304

Рождената дата определя характера ви

Рождената дата, ако ти е 24-ти, ще станеш или много активен, или ще прахосваш енергия. Ще копнееш за промени. Силно си свързан с изкуство, музика, скулптура, артистизъм, защото имаш драматична природа. Ще успееш като търговец или предприемач. Практичен си, външния израз има стойност за теб. Склонен си да подсилваш радостите и скърбите си. Н есе поддавай на подтиснатост, ревност и тревога, умееш да наблюдаваш.

Числото 25 принадлежи на пророческа и интуитивна натура. Имаш окултни дарби, но не винаги си разбран, защото прикриваш истинските си чувства. Имаш талант за изкуствата, но трябва да се интересуваш от по-конструктивни неща. Слабостта е в чувството ти, не си концентриран. Имаш тенденция да се отклониш от правия път. Хора с това число проповядват морал, но практикуват слободия. Двойнствени са и склонни към перверзии. Но едновременно имаш в себе си идеализъм и надежди. Доста са мързеливи.

Рождената ти дата определя чертите на характера ти
Рождената ти дата определя чертите на характера ти

Живееш с миналото, в ущърб на настояще и бъдеще, ако си роден на 26-ти. Започваш много неща и не ги извеждаш докрай. Издигаш се до високи постове, но падаш и под средните.Ако нямаш вкус към изкуството, , имаш успех в политика, дипломация, обществен сектор. Обичаш деца и трябва да де ожениш рано. Щедър си към другите, не изискваш толкова физически удобства.

27-ми е число материалистично. Силно, но лесно подчинено. Би станал добър адвокат, дипломат или търговец. Не обичаш да даваш сметка за това, което правиш. Горещ в участва, прекалява в емоциите. Разностранен и артистичен, с литературни заложби. Обича мъдростта на изтока.



Родените на 28-ми са със силна воля, обичат да доминират, изпитват силна любов. По природа е изпълнителен, добър е като адвокат, архитект, инженер , учител. Обичаш да превъзхождаш над другите, правиш големи жертви заради амбициите си. Трябва да се бориш с мързела си, а прекалената мечтателност и дребнавост може да унищожат дарбите ти. Склонен си да преувеличаваш всичко и така си създаваш разочарования. Обичаш свободата, но когато реализираш идеалите си, а избягваш.

Способен си на водачество в големи размери, роден ли си на 29-то число. Чрез силата си може да докараш на себе си сила или разрушение. Краен , интензивен в любовта и разсъдъка. Трябва да контролираш нервите си. Домът ти е необходим за щастието, но с теб трудно се живее, защото си погълнат от мечтите си и не отделяш внимание за удобства на другите. Работата те държи в равновесие.

Роден ли си на 30-то число си зареден с жизненост и електричество. Да се пазиш от обсебване и не предприемай полети в астралните светове. Склонен си да мислиш, че винаги си прав в разсъжденията си. Би бил чудесен писател, учител и социален работник. Лоялен и склонен към флиртуване. Обичаш да те ценят и си привързан към работата си.

.Ако си роден на 31-ви не винаги вършиш разумни неща, които ти носят разочарования. Имаш добри търговски качества, но търсиш „по-удобна работа”. Оригинален си в комбинациите. Обичаш да пътуваш и не харесваш да живееш сам. Трябва да се ожениш рано, защото отговорността ти е необходима за стабилизиране. Не забравяш обидата. Имаш тенденция да си разпиляваш парите.

.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.