Пребиха лекар по най-зверския начин днес (ВИДЕО)

0
410

Министър Москов реагира спонтанно и каза, че така не може да продължава повече, защото животът на всеки кадърен лекар е неоценимо ценен

Д-р Стефан Станчев е началник на Клиниката по ортопедия в болница  „Света Анна“ в София.

Тази сутрин, докато разхождал своя домашен любимец около жилищния блок в ж.к. „Белите брези“ в София, от паркиран автомобил изскочили трима маскирани и пребили по най-жестокия начин кадърния медик.

Д-р Стефан Станчев е най-добрият български специалист по заболявания на гръбначния стълб, съобщиха по Би Ти Ви.

След като е откаран в „Света Анна“, колегите не могли да разпознаят в пребития мъж, че това именно е техният началник.



Един от ортопедите в клиниката коментира, че д-р Станчев бил обезобразен, но той се притеснява най-вече за неговото ляво око, защото било в тежко състояние и рискът  невероятно кадърния лекар да го загуби е голям.

Днес са извършени няколко живото спасяващи операции на д-р Станчев.

лекар
Д-р Станчев е най-добрият лекар специалист по заболявания на гръбначния стълб

Той се намира в реанимацията и за момента неговото състояние е задоволително предвид травмите, които са му били нанесени.

Това не е случайно инцидентно нападение, а отлично планирано и организирано действие от страна на тримата маскирани, обясниха от МВР.

Според разследващите, д-р Станчев е бил следен по-рано, неговите навици са добре проучени, преди да престъпниците да са започнали да действат.

Да се посегне на лекар е голямо престъпление, но да посегнат на кадърен лекар, от чиито знания и опит зависи животът и здравето на много пациенти, е в пъти по-тежко криминално престъпление.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.