Бабини рецепти за разширените вени (Гарантирано помагат)

1
2354

Разширените вени често водят до неизлечими последици

Разширените вени могат да се появят още в ранна възраст, половината население вече е засегнато от болестта. Хроничната венозна болест е опасна, ако не се лекува навреме, но често остава недиагностицирана.

Вените са кръвоносните съдове, които връщат кръвта към сърцето. Ако стоим по-дълго време изправени, тогава се повишава налягането. В резултат на това отслабват венозните стени, което води неминуемо до получаване на неприятните разширени вени.

Има различни оперативни и безкръвни операции, които да ни спасят от болестта.Едни от тях са модерните лазерни процедури, които изобщо не са евтини.

Разширените вени се лекуват и с бабини рецепти
Разширените вени се лекуват и с бабини рецепти

Но съществуват и бабини рецепти, които не само гарантират излекуване, но и са в пъти по-икономични, а и достъпни.Едната от тях е с добре познатия ни див кестен, който може да набавим безплатно отвсякъде. Той има противовъзпалителни свойства. С 300 грама екстракт от семената му се намазва засегнатото място три или четири пъти на ден. Семената на дивия кестен не се приемат през устата, защото са силно токсични. Помага не само при разширени вени, но и екземи и за бързо заздравяване на кожата при рани.



Спиртен извлек от див кестен помага при ставни болки и хрема.Действа и при хемороиди. Рецептата е, заливате с топла вода листо от зеле, прибавяте 6-7 супени лъжици настъргани кестени, същото количество настърган лук, плюс две супени лъжици сол. Извлекът поставяте на марля или памучен плат. След което поставяте на болното място и държите, докато може да изтърпите. Учените са установили, че и гроздовите семки имат силно противовъплалително и антитоксично действие. Екстракт от гроздови семена лекуват болести, свързани с кръвообръщението.

С 150 г екстракт от тях се възстановяват повредените кръвоносни съдове. Масло от тях се прилага и външно, за по-голям ефект.Боровата кора също притежава богат комплекс от вещества, за лечение на разширени вени, подобряване на кръвообръщението и възстановяване на тъканите. Екстракт от бор може да се използва външно и вътрешно. Ако предпочитате като добавка, се взима по 50 до 100 мг три пъти седмично. С етерично масло от бор се масажират засегнатите участъци два или три пъти на ден.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Искам да разкажа за моя ужас, който преживях преди година. Получих разширени вени от стоене права по 12 часа. Лятото не можех да се събуя, вените ми изглеждаха на увиснали въжета , с невероятни болки нощно време , сърбежи и силни отоци. Спах на възглавници за да намаля напрежението , но на сутринта след няколко часа отново оттичаха. Ходех с чорапи и в жегите нещата ставаха просто страшни!!! На доплер ми каза лекаря ,че съм 2 ра фаза на варикоза и без операция няма да стане. Много се изплаших, защото на майка ми и правиха 2 операции, които се оказаха неуспешни.
    Започнах да търся алтернативни начини за лечение и така открих билкова тинктура Венигрин за пиене и мехлем Венигрин. Само след 7 дни пиене и мазане , аз вече усетих ,че болките започнаха да намаляват и отоците не бяха така силно изразени. Дадох и на майка ми да пие и да се маже , защото тя беше по- зле от преди операцията. Забелязах, че при нея подобрение настъпи малко по- късно от мен , но също имаше ефект.
    Пих и мазах близо 6 месеца с комплекта Венигрин и това , което стана е ,че на прегледа доктора ми направи ДОПЛЕРОВА сонография, за да видим в момента как са вените и резултатите бяха повече от добри. Аз бях отново здрава! И това се вижда вече и външно. Нито вените са ми като на въжета, нито имам отоци , нито имам болки и сърбежи. Вече бях на море за 10 дни и за първи път от толкова време на сам , аз съм си пекла краката без проблем.
    Майка ми също направи курс на лечение близо 8 месеца и сега е много по- добре. Заради операциите ,това е най- доброто което може да се случи при нея, но аз съм доволна ,че няма болки , възпаленията изчезнаха и вените след пиене на тинктура Венигрин и се прибраха .
    Благодаря ви ! Бъдете здрави!
    Калина Методиева София

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.