Хороскоп за цялата седмица по зодии (ЧАСТ 1)

0
414

Седмичният хороскоп ни помага да се ориентираме още по-добре в живота, за да живеем в по-голяма хармония

ОВЕН

През цялата седмица ще бъдете изключително активни. Времето е подходящо да реализирате вашите планове. Това ще се случи с много работа, но и с подкрепата на влиятелни хора, които са във вашето обкръжение. Ако към края на седмицата усетите недостиг на сили, намерете начин да намалите темпото, защото може да си навлечете проблеми със здравето. Щадете сърцето.

ТЕЛЕЦ

Седмицата е подходяща за всякакъв вид творческа дейност, дори и да не се занимавате с изкуство професионално. Включете към вашите занимания и децата. Така ще си прекарате времето изключително приятно, защото през последните седмици не сте имали много време за тях. Възможно е да изпаднете в състояние на носталгия по нещо от миналото. Намерете начин бързо да се извадите от това състояние, за да не изпаднете в  депресия.



БЛИЗНАЦИ

През тази седмица трябва да подредите своя живот. Направете си равносметка на изминалите дни и месеци. Помислете какво наистина бихте искали да правите в бъдеще и как да го реализирате. Ако около вас има хора, които смущават вашия душевен мир и ви лазят по нервите, намерете начин да се отървете от тях. Здравето ви е отлично.

хороскоп
Седмичен хороскоп за първите 6 зодии

РАК

Възможно е в средата на седмицата да се появят неочаквани събития, които ще ви накарат да промените предварително обмислените планове. Не изпадайте в истерия и не се плашете. Нещата ще се подредят по най-добрия за вас начин. Ако усетите болки в краката, потърсете лекар. Очаквайте радост и приятни изненади от децата.

ЛЪВ

На работното място се опитват да ви товарят с допълнителни ангажименти, които провалят вашите лични планове. Ако това са инцидентни ситуации, по-добре е да не ги отказвате, защото следващия път може да се наложи някой да свърши част от вашата работа. Ако по принцип възнамеряват да ви ангажират всеки ден с повече работа, вие решете сами за себе си дали наистина си заслужава.

ДЕВА

Ваши роднини се опитват да ви създават проблеми, свързани с имущество или с някакво наследство. Бъдете внимателни, за да не ви измамят. Задължително направете консултации с адвокат. От чужбина стари приятели ще ви се обадят и ще ви зарадват или ще си дойдат в България и заедно ще си спретнете един страхотен и незабравим купон.

Седмичният хороскоп за останалите 6 зодии можете да научите ТУК >>>.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.