Хороскоп за цялата седмица по зодии (ЧАСТ 2)

0
237

Седмичният хороскоп ни помага да се ориентираме още по-добре в живота, за да живеем в по-голяма хармония

Седмичният хороскоп за първите 6 зодии прочетете ТУК >>>.

ВЕЗНИ

Ако през тази седмица решите да прокарате нова идея или някакво нововъведение, трябва да очаквате съпротива от страна на вашите колеги или близки. Преценете дали събитието търпи отлагане, в противен случай се подгответе, че трябва дълго и упорито да убеждавате околните. Приятни емоции в любовта и неочаквани изненади се задават през следващите дни.

СКОРПИОН



Седмицата е изпълнена с много работа. Вие сте енергични и амбициозни хора, но пазете кръста и гърба от пренатоварване. Очертава ви се път след сряда – командировка у нас или в чужбина за 2 или 3 дни. Тя ще ви донесе нови контакти, ще постави началото на нови начинания, които ще бъдат полезни и за фирмата, за която работите, но и за вас самите.

СТРЕЛЕЦ

Ваш близък приятел ще се опита да ви измами, но вие ще успеете да го хванете и да го изобличите в лъжа. Децата са ви подготвили една голяма и приятна изненада, която искат час по-скоро да споделят с вас. Необвързаните трябва да се оглеждат внимателно около себе си, защото наблизо се намира вашата голяма любов.

хороскоп
Седмичен хороскоп за следващите 6 зодии 

КОЗИРОГ

Ако през тази седмица ви предложат да пътувате по работа или за удоволствие, намерете начин да откажете, защото ще си спестите много проблеми. Възможно е неприятностите да бъдат свързани с документите за път или превозното средство ще даде дефект. По-добре се замислете какво още можете да направите в личен план, за да подобрите вашия семеен микроклимат.

ВОДОЛЕЙ

През изминалите две седмици сте били изключително разсеяни. Възможно е да сте влюбени или просто пролетната умора не ви се е отразила добре. През тази седмица запретнете ръкави и работете активно, защото някой недоброжелател може да ви набеди, че сте нехайни и безотговорни. Пуснете фиш за тото или лотария, защото периодът е много подходящ за печалби.

РИБИ

Изпитвате остра нужда от промяна. Сега е моментът да я направите. Може да смените мебелите вкъщи, може да направите дребен ремонт. Времето е подходящо да смените своята прическа с нова или да промените стила си на обличане. На работното място всичко е нормално, но ви предстои интересно събиране, на което ще се запознаете с нови и интересни хора, с които ще установите трайни приятелства.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.