3 причини да се съмняваме в смъртта на Елвис Пресли

През годините милионите фенове на Елвис Пресли неведнъж са се питали, дали той е жив

Дали на верните последователи на Краля им се иска истината да е различна, или наистина има причини да се съмняваме в смъртта му?!

Сигурно е, че до окончателен отговор няма да се стигне, поне докато витаят надеждите, че Елвис Пресли е жив. Почти никой не иска да повярва, че той си е отишъл завинаги през 1977 година. А и някои съмнителни факти подклаждат непрекъснато легендите.

Елвис Пресли е забелязван на много места, дали това е заблуда?!
Елвис Пресли е забелязван на много места, дали това е заблуда?!

Да обобщим тези срещи с него (или с духа му?):



Странните преживявания, свързани с култовия рокендрол изпълнител са редица, но има едно от тях, на което си струва да се обърне особено внимание поради повторяемостта му.

На всеки Хелоуин в Лас Вегас се разиграва сцена, за която свидетелстват таксиметровите шофьори и тях трудно някой може да ги убеди, че са подведени. Съвсем естествено около полунощ те се сблъскват поне с няколко души, маскирани като Елвис.

Но един от клиентите е изключително потаен, всеки път иска да бъде отведен до заведение, което е съборено в миналото. И независимо, че служителите на фирмата са го считали за подпийнал двойник на Елвис, те оставали шокирани, когато преди пристигането на мястото, където се намира сега нов клуб, той се изпарява все едно никога не е бил в колата им. Вътре обаче има доказателство – чип от казино за 20 долара, което винаги бива намирано на задната седалка.

Връщаме се 15 години назад във времето и стигаме до снимка, която е разпространена в медиите от възрастна жена, забелязала Пресли в инвалидна количка в компанията на медицинска сестра. Полицията раздухва още повече случая, тъй като неин представител се кълне, че това не може да не е Елвис, ако ли не, това е човек, който остарява идентично с неговата личност.

Същата година една сервитьорка разказва, че му е сервирала питие в Калифорния, а година по-късно таблоидите тиражират новината, че той посетил дъщеря си Лиса Мари в болницата, където е постъпила да роди второто си дете. Информацията идва от персонала на клиниката, където разпознали Краля на рокендрола.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.