Ето какво разкрива рожденият ден

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Народните вярвания определят петъка като един от нещастните дни

Замисляли ли сте се от какво огромно значение е рожденият ден?

Със сигурност рожденият ден не е просто случаен ден, в който се появяваме на бял свят. Вижте какво издава рожденият ден:

Ако рожденият ви ден е понеделник, то вие със сигурност ще имате дълъг и щастлив живот. Предвид, че Бог е започнал създаването на света именно в този ден идва да каже, че трябва да стартирате новите начинания в началото на седмицата.

рожденият ден

Народните вярвания определят петъка като един от нещастните дни

Вторник пък е рожденият ден на хората, чийто живот за съжаление няма да е никак лесен. Добре е в този ден да не започвате нова работа, тъй като със сигурност няма да ви върви. Смята се, че нищо от това, с което се захванете в този ден няма да бъде увенчано с успех.Третият ден от седмицата пък има специално и многолико значение. Легендите разказват, че децата родени в този ден ще имат разнообразни интереси. Те ще бъдат надарени с много здраве и ще имат щастлив и богат живот.

Четвъртъкът пък е определен като много щастлив ден. Хората, появили се на бял свят в този ден ще са много успешни и щастливи. Освен това този ден има славата на ден на плодородието.

Народните вярвания определят петъка като един от нещастните дни. Твърди се, че всяка работа започната в този ден е нечисто начало. Вярва се, че децата родени в този ден ще има доста труден живот и ще постигат успехите си доста трудно.

Съботният ден е посветен на починалите. Децата, родени на този ден са необичайни и са имунизирани срещу зли същества. Твърди се, че хората родени в този ден притежават рядката способност да разговарят с животните.

Хората родени в неделя са изключително щастливи. Смята се, че ще живеят царски живот, пише zajenata.bg.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар