Ето какво разкрива рожденият ден

0
316

Народните вярвания определят петъка като един от нещастните дни

Замисляли ли сте се от какво огромно значение е рожденият ден?

Със сигурност рожденият ден не е просто случаен ден, в който се появяваме на бял свят. Вижте какво издава рожденият ден:

Ако рожденият ви ден е понеделник, то вие със сигурност ще имате дълъг и щастлив живот. Предвид, че Бог е започнал създаването на света именно в този ден идва да каже, че трябва да стартирате новите начинания в началото на седмицата.

рожденият ден
Народните вярвания определят петъка като един от нещастните дни

Вторник пък е рожденият ден на хората, чийто живот за съжаление няма да е никак лесен. Добре е в този ден да не започвате нова работа, тъй като със сигурност няма да ви върви. Смята се, че нищо от това, с което се захванете в този ден няма да бъде увенчано с успех.



Третият ден от седмицата пък има специално и многолико значение. Легендите разказват, че децата родени в този ден ще имат разнообразни интереси. Те ще бъдат надарени с много здраве и ще имат щастлив и богат живот.

Четвъртъкът пък е определен като много щастлив ден. Хората, появили се на бял свят в този ден ще са много успешни и щастливи. Освен това този ден има славата на ден на плодородието.

Народните вярвания определят петъка като един от нещастните дни. Твърди се, че всяка работа започната в този ден е нечисто начало. Вярва се, че децата родени в този ден ще има доста труден живот и ще постигат успехите си доста трудно.

Съботният ден е посветен на починалите. Децата, родени на този ден са необичайни и са имунизирани срещу зли същества. Твърди се, че хората родени в този ден притежават рядката способност да разговарят с животните.

Хората родени в неделя са изключително щастливи. Смята се, че ще живеят царски живот, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.