Разберете кога и колко деца ще имате

0
458

Тук можете да намерите отговор на този толкова важен въпрос

Ако все още не сте създали семейство или пък вече сте, но все още нямате деца, а искате да знаете дали и кога ще имате, можете да научите отговорът на този въпрос в следващите редове.

Едва ли има жена, която да не иска да има деца или ако не деца, то поне една рожба. Несъмнено живеем в доста трудни времена, но със сигурност, ако попитате бабите си, те също ще ви кажат, че никак не им е било лесно да отгледат своите отрочета.

деца
Тук можете да намерите отговор на този толкова важен въпрос

В този ред на мисли те със сигурност ще ви посъветват да не чакате удобния момент за появата на деца, тъй като такъв сякаш никога не настъпва. Човек цял живот се бори да постигне нещо повече, тъй че не чакайте правилният момент да имате деца, а ги създайте.

Вероятно си спомняте как сте проверявали в детските си години колко деца ще имате, притискайки вътрешната страна на основата на дланта си. В зависимост от това колко „топченца” ще се появят, се смяташе, че ще имате толкова рожби.



Можете да проверите и чрез таблицата (виж снимката). Всичко, което трябва да направите е да откриете своята зодия в хоризонталната колона, а знакът на вашият партньор – във вертикалната. В зависимост от това къде се пресичат те, можете да научите колко дечица ще имате. Полетата, които са оцветени в черно означават, че астролозите не могат да направят никаква прогноза, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.