Лесни трикове да разширите тесните си обувки! (Пробвайте, ще останете очаровани)

2
489

Тесни обувки, кой ли не се е сблъсквал с проблема

Тесните обувки могат да се разширят, за да не ви убиват. Разбира се, най-добрия вариант е да ги върнете в магазина, за да вземете по-голям номер. Но ако не успеете или няма модела, в който вече сте се влюбили, не се отчайвате. Има няколко трика, които не само ще направят тесните обувки удобни, но дори може да ги разширят с половин номер. Не вярвате ли в това чудо? Просто пробвайте и се убедете сами. А ето ние какво ви препоръчваме, за да се чувствате комфортно, удобно и да не ви излизат мехури, след като вече сте ги обули и ходили с тях.

Методите действат най-добре при обувки от естествена кожа. Изкуствената кожа също подлежи на минимално разтягане, но процедурата трябва да се повтори няколко пъти, за да се получи желания ефект.

Тесните обувки има начин да се разширят
Тесните обувки има начин да се разширят

Ако имате под ръка спирт или твърд алкохол, захващайте се за работа. Обилно напоявате обувките от вътрешната страна , след ги слагате на краката си. За по-голям ефект може да си сложите и дебели чорапи, също добре наквасени със спирт.Процедурата се повтаря, докато обувките не се разширят. Ако се притеснявате, че ще си развалите чепиците, пробвайте със стари вестници. Натъпчете ги хубаво, като предварително ги напоите с вода, и ги оставете да изсъхнат. После ги изкарайте, обуйте се и се разтъпчете няколко минути.

За по-тежки случаи предлагаме по-драстични мерки. С тях може да разширите до половин номер тесните си обувки.Изпитан „бабин” трик е да ги оставите в камерата на хладилника за едно денонощие. След което ги обуйте. Няма да е приятно, но след като се разходите малко с тях, кожата ще се отпусне.



Другият начин е да сложите в обувките си найлонови торбички, пълни с вода и се замразяват. Така се увеличава размера и се разпъва кожата.И не на последно място по значимост може да използвате и крем за ръце. С него намажете вътрешната част на тесните си обувки и сами ще се изненадате от ефекта на това средство.

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Пълллллни глупости, спирт и други спиртни подобни никога не се слагат, не се мокри по никакъв начин и отвътре!!! Намокря се хавлия, изцежда се добре, увиват се обувките една по една и пренощуват, сутринта си ги онувате и до края на деня са вече оформени по крака !!!!!! 😉

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.