Какво издават очите?

0
378

Хората със светлокафяви очи са трудолюбиви, скромни и чувствителни

По цвета на очите ви може да се разчетат доста неща за вас.

Едно от нещата, които издават очите ви, е вашият характер.
Така например хората, на които очите имат зелен цвят са изключително принципни и притежават невероятното умение винаги да постигат целите си.
Наясно са с това какво искат и следват непоколебимо пътя към успеха.

очите
Хората със светлокафяви очи са трудолюбиви, скромни и чувствителни

Хората, на които очите са с кафяв цвят се открояват с невероятна енергичност. В тях непрестанно бушуват енергия и страст. Родени лидери са, изключително дейни, но и хазартни. Бързо успяват да привлекат симпатията и доверието на околните. Твърде са агресивни и избухливи, но пък за сметка на това изблиците им отминават като ураган и след това утихват.

Хората със светлокафяви очи са по-трудолюбиви, скромни и чувствителни. Те са свикнали с мисълта, че не могат да разчитат на никого друг, освен на себе си. Макар около тях да има много приятели, никога не ги натоварват с проблемите или задачите си.



Онези, които притежават светлосини очи са изключително чувствителни и романтични натури. Непоправими мечтатели са и лесно могат да бъдат наранени. Склонни са към депресии и са твърде сантиментални.

Ако очите са яркосини обаче, това означава, че човекът срещу вас е пълна противоположност на гореописания. Те са изключително взискателни към себе си и целеустремени.

Сивооките се отличават с невероятна трудолюбивост, ум, практичност и уравновесеност.
Интуицията им е слабо развита, но пък имат блестящ ум.

Сиво-сините очи пък издават, че притежателят им знае какво иска и как да го постигне. Тези хора са твърде спокойни и честни.

Хората със сиво-зелени очи са трудолюбиви и съвестни. Изключително прагматични личности, които имат реален поглед върху живота, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.