Интересни факти за хиромантията

0
382

Според хиромантията, колкото по-малка е тази линия, толкова по-добре

За никого не е тайна, че хиромантията е наука, която разглежда чертите на ръката.

В следващите редове ще ви разкрием някои интересни подробности за хиромантията.
Често пъти линията на здравето (линията на черния дроб) се пренебрегва в хиромантията, тъй като е една от второстепенните линии. Тя започва от възвишението на Меркурий и се спуска надолу по дланта. Както вече подсказахме тя е показател за общото ни физическо състояние и за здравето.

хиромантията
Според хиромантията, колкото по-малка е тази линия, толкова по-добре

Според хиромантията, колкото по-малка е тази линия, толкова по-добре. Ако пък отсъства напълно от ръката ви, това е знак, че организмът ви е изключително силен.

В случаите, в които тази линия е по-дълбока означава, че нервната ви система е доста разклатена. Усуканата линия на здравето е знак, че имате проблеми с бъбреци, жлъчка или черен дроб.



Ако тази линия е доста дълбока и се простира от линията на сърцето до тази на разума и е с червен цвят, трябва да бъдете особено внимателни. Това е знак, че съществува сериозен риск от удар или някакво мозъчно заболяване.

Ако линията пресича дланта и се докосва до тази на живота, е знак, че организмът ви е отслабен и здравето ви е изправено пред сериозен риск.

Линията на здравето, която е образувана от малки прави черти издава сериозни проблеми с храносмилателната система.

Ако представлява малки островчета с дълги разклонения означава, че имате проблеми с дробовете или гръдния кош, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.