Проверете дали имате направена магия

0
282

Ако по кожата му остане тъмна следа, е почти сигурно, че му е направена магия

Ако имате съмнения, че сте станали жертва на магия, имnewмагия, е с помощта на златен пръстен, за предпочитане е халка. Тя обаче трябва да е носена поне пет години от мъж, за да е верен резултатът.

Минете с пръстена по бузата или външната част на дланта. Ако по кожата му остане тъмна следа, е почти сигурно, че му е направена магия.

магия
Ако по кожата му остане тъмна следа, е почти сигурно, че му е направена магия

Този метод на диагностициране на магия се базира върху това, че принципно златото не се окислява и няма как да остави следа върху кожата.
Ако обаче се окисли при допира, това е знак, че нещата не са розови.

Истината е, че медта, съдържаща се в златните пръстени се окислява и именно тя оставя следа върху кожата ви. Това й свойство обаче се проявява само в случай че има нарушение в енергийното ви поле, предизвикано от магия.



Ако не вярвате на този метод, вземете една златна монета, поставете я в специално ушита копринена торбичка и я носете в продължение на седем дни близо до кожата си. Важно е тя да се допира до нея.
След една седмица извадете монетата и потъркайте с нея външната част на дланта си или бузата си. Ако отново остане тъмна линия, няма никакво съмнение, че ви е направена магия, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.