Хит в мрежата: Пица Закуска става точно за 15 минути (страшно вкусна)

0
837

Тази пица е идеална за закуска и правилно са я назовали, защото а супер аламинут

Предлагаме ви една рецепта за неустоима на вкус и най-вече бърза пица. Перфектна за закуска, тя се прави точно за 15 минути. Какво по-хубаво от това, когато бързаме за работа или просто ни мързи и искаме да си отделим повече време за почивка.

Ето сега как точно се прави тази супер вкусна пица и какви продукти са ни необходими за нея.

пица
Тази пица е готова само за 15 минути, а колко е вкусна, не е истина направо

Трябват ви 500 грама готово тесто за пица или направо блат за пица, чаша и половина настъргано сирене, четири резена ситно нарязан бекон, доматен сос, една малка глава лук – също ситно нарязана, три яйца, черен пипер и сол, може и настърган кашкавал.

Първо загрейте фурната до 200 градуса, а след това разточете в кръг тестото за пицата. Нека да е дебело, но не повече от един сантиметър. Отгоре върху него сложете доматения сос и подредете сиренето, бекона, зеления и стария лук, но така, че да оставите три празни полета.



В тези три празни полета чукнете яйцата направо върху пицата. Подправете с подправките и я сложете да се пече във фурната. Готова е след около десетина-дванедесет минути, докато тестото покафенее, а яйцата станат запечени.

Ако желаете, накрая може да настържете отгоре и малко кашкавал и да го оставите за още няколко минутки, докато се разтопи върху пицата.

Тази пица става супер вкусна и се прави толкова бързо, че е идеална за всяко хранене, дори и за сутрешна закуска, ако не сте толкова рано на работа.

Пожелаваме ви да си я хапнете с огромно удоволствие и да ви е много сладко на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.