Вселенските закони за живот в хармония

Има закони, които оцеляват през вековете и са по-могъщи, отколкото допускате

Мнозина от нас са забравили, че Вселената също има своите закони.

Ако бъдат следвани, те определено правят живота ни по-хармоничен, даряват ни с огромна вътрешна сила и разчистват спънките пред нас.

Вселената има свои закони, следвайте ги, няма да сгрешите
Вселената има свои закони, следвайте ги, няма да сгрешите

Ето кои са те:



  • Мислите създават реални събития
  • Не вярвайте в липсите, а в изобилието. Има за всички, но трябва да го осъзнаете в дълбочина.
  • Към вас идва само онова, към което сте отправили взора си. Такъв е законът за привличането. Ако предпочитате да обръщате внимание на негативното, то за щастието трудно ще се преборите.
  • Искате финансова стабилност, но не си позволявате тя да присъства дори в представите ви. Ако не вярвате, че го заслужавате или че е реално постижимо, вие никога няма да го получите.

 

  • Каквото посееш, това ще пожънеш. Няма нищо невероятно в тази народна приказка, тя е самата истина. Ако вие инвестирате усилия и емоция за постигането на нещо хубаво, то сами ще се убедите в резултатите.
  • Спрете да се съпротивлявате! Този закон често е пренебрегван. Когато ние усърдно упорстваме срещу конкретен проблем, ние го зареждаме с енергия и той продължава да се разраства. Пренасочвайте фокуса си върху други факти от средата си, които гарантирано ще ви зарадват или ще ви вдъхнат надежда.
  • Прощавайте! Само така може да затворите страницата на миналото и ще посрещнете прекрасното си бъдеще.
  • Ако се целиш високо, то може да се наложи да платиш съответната цена. Но това не е някаква жестока саможертва, по-скоро приемайте този закон като инвестиция в един щедър проект, който тепърва ще покаже възможностите си.

 

  • Можете да стигнете върха, независимо от обстоятелствата, семейството си и заобикалящите ви, стига да прилагате описаните закони. Успехът ви се полага и никой не може да ви го отнеме, още повече да твърди, че той не ви е по силите.

.

научнопопулярен филм за вселената by hotalin

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.