Хороскоп за месец май (I част)

0
713

Звездите предупреждават, че не бива да подписвате договори, особено такива, които са свързани с инвестиции

Месец май е един от най-красивите месеци. Ако ви интересува какво ви е подготвила съдбата, бихте могли да разберете от месечния си хороскоп.

Ето какво разкрива месечният хороскоп за всяка една зодия:

ОВЕН
Месечният хороскоп за зодия Овен сочи, че следващият месец ще ви зареди със сила. Обичате пътуванията и месец май ще ви разкрие множество възможности да осъществите планираното.

хороскоп
Звездите предупреждават, че не бива да подписвате договори, особено такива, които са свързани с инвестиции

Звездите обаче предупреждават, че не бива да подписвате договори, особено такива, които са свързани с инвестиции. Не пилейте енергията си излишно, за да не съжалявате по-късно. Поставеното начало на бизнес начинания в последните десет дни ще бъде повече от успешно.



ТЕЛЕЦ
Без оглед на плановете ви през следващия месец ще ви се наложи да си дадете принудителна почивка, тъй като сте преуморени. До 23 май избягвайте подписването на договори, правенето на инвестиции или пък смяна на работното ви място. За сметка на това в края на месеца начинанията ви ще са повече от успешни. Бъдете особено внимателни с щедростта си, тъй като тя е във ваша вреда. Няма да ви липсват затруднения, но ще намерите сили да ги преодолеете.

БЛИЗНАЦИ
Месечният ви хороскоп казва, че през следващия месец трябва да се вслушвате повече в съветите на околните. Бъдете особено предпазливи при нови запознанства. Не правете опит да се опитвате да възстановите вече съсипани отношения с ваши познати или приятели, тъй като ако го сторите, ще си осигурите нови проблеми. Постарайте се да бъдете открити и искрени, за да не остават хората около вас с впечатлението, че се опитвате да ги измамите.

РАК
Следващият месец е изключително подходящ за нови запознанства и работни срещи. Колкото и да ви се иска да смените работното си място, ще се наложи да се въздържите до 23 май, тъй като дотогава Меркурий е ретрограден. Въоръжете се с достатъчно търпение и воля, за да довършите вече започнатото. Доверявайте се по-често на интуицията си. Не се изкушавайте да изневерите на партньора си, тъй като в противен случай ще платите доста висока цена. Внимавайте с какво се храните, за да избегнете здравословни затруднения.

ЛЪВ
Месец май ще е изпълнен с множество пречки, които ще възпрепятстват изпълнението на служебните ви задължения. Мнозина от вас ще имат шанса да сложат край на връзката, която им тежи отдавна. Не предприемайте обаче тази важна крачка, ако не сте убедени в решението си. Не се опитвайте да наставлявате останалите само защото си мислете, че ще им покажете правилната посока. Положете необходимите грижи, за да възстановите здравето си, което напоследък е доста разклатено.

ДЕВА
Месец май ще ви донесе множество положителни емоции и ще ви даде възможността да изявите заложбите си, без никакво колебание. Не подписвайте договори преди 23 май заради ретроградния Меркурий. Не се подвеждайте по стремежа си към промяна и да смените работата си, преди да сте го обмислили добре. Здравето ви е стабилно, а промените, които се задават в личен план ще са положителни, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.