Хороскоп за месец май (II част)

0
399

Семейните трябва да бъдат много внимателни и да не се подават на изкушението да изневерят, тъй като това може да им навлече сериозни проблеми

Първата част можете да прочетете ТУК.

В първата част на месечния хороскоп за май научихме какво ще се случи с първите шест зодии от звездната карта.

В следващите редове ще ви разкрием какво казва месечният хороскоп за останалите шест зодии. Ето ги и тях:

ВЕЗНИ
Месечният хороскоп за зодия Везни сочи, че не бива да предприемате рисковани начинания. Добре ще е да насочите енергията си към постигането на стабилност и хармоничност във връзката ви.



хороскоп
Семейните трябва да бъдат много внимателни и да не се подават на изкушението да изневерят, тъй като това може да им навлече сериозни проблеми

За вас е от огромно значение първо да осигурите финансовата си стабилност и едва след това да помислите за чувствата си. Притежавате способността да накарате околните да повярват в успеха на новите ви идеи, но в същото време трудно възприемате такива, дадени от тях.
Ако имате проблеми в брака, сега е моментът да изясните ситуацията.

СКОРПИОН
Месец май е време да направите анализ на постигнатото до момента и да поправите допуснатите грешки. Добре ще е да обогатите знанията си, което ще ви помогне да направите крачка напред в делови план. Ще ви се наложи да избирате между това да сте полезни на обществото и стремежа си към възвеличаване на собственото ви его. В края на май ще имате възможността да направите сериозна крачка, вързана със смяна на работното място или стартиране на нов бизнес.

СТРЕЛЕЦ
Месечният хороскоп за Стрелците вещае, че отново ще ви се наложи да работите до изнемогване. Вие определено сте от щастливците по отношение на материалното ви положение, тъй като имате добър нюх за печелене на пари. Това съвсем не означава, че можете да се отпуснете да харчите, без преди това да обмислите добре въпроса. Бъдете внимателни, тъй като съществува сериозен риск да допуснете грешка, която може да ви доведе до фалит.

КОЗИРОГ
През идния месец ще сте готови на всичко, за да се качите на върха и да чуете похвали по свой адрес. За съжаление обаче колкото и усилия да положите това няма да се случи и причината не е във вас, а в ретроградния Меркурий. Семейството ви има нужда да ви вижда по-често у дома, но това съвсем не означава, че не би подкрепило новите ви начинания. Време е да се погрижите за здравето си като си дадете малко заслужена почивка.

ВОДОЛЕЙ
Месечният хороскоп вещае сериозно напрежение, тъй като ще ви се наложи да поработите повече, за да спечелите добри доходи. На първо място се захванете с довършването на вече започнатите задачи. Не си позволявайте да разхищавате средства особено, ако са за задоволяване на капризи. Необвързаните трябва много да внимават, за да не се окаже, че са впримчени в брак по сметка. Грижете се добре за здравето си и не забравяйте, че преумората не му се отразява добре.

РИБИ
През идния месец ще сте подвластни на емоции, които ще ви бъде трудно да овладеете. Именно те ще се превърнат в причина за променливото ви настроение, което ще озадачи околните. Не си позволявайте да правите критични забележки на останалите, за да не нажежите напрежението до червено. Семейните трябва да бъдат много внимателни и да не се подават на изкушението да изневерят, тъй като това може да им навлече сериозни проблеми, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.