Лайза Минели гасне

0
319

Неизвестна болест погубва световноизвестната певица

Световноизвестната певица Лайза Минели гасне бавно.

Близки до изпълнителката са съобщили пред TMZ, че е тежко болна и съсипана от мъка. Припомняме, че преди няколко дни се спомина бившият й съпруг. Той издъхна в Лондон едва на 62-годишна възраст. Тъжната вест съсипала певицата, разкриват от обкръжението й.

За момента не е известна болестта, която съсипва Лайза Минели. Медиците обаче са на мнение, че здравословното й състояние е сериозно влошено и не й остават повече от няколко седмици живот.

Лайза Минели
Неизвестна болест погубва световноизвестната певица

След кончината на бившия си съпруг Лайза Минели е изпаднала в дълбока депресия и отказва всякакви покани за обществени събития.



Тя категорично отказва и срещите с приятели и близки. През 2014 година певицата отмени всичките си турнета и до момента не се е появявала на сцената. Близките й изпитват сериозни притеснения за живота й.

Преди време се наложи Лайза Минели да прекара известно време в клиника. На излизане от лечебното заведение тя изглеждаше във видимо подобрено състояние, но очевидно нещата отново са се влошили. Откакто падна в банята и си счупи крака, певицата не се е появявала на концерт нито веднъж.

Според последната информация, тя е много разстроена от внезапната и неочаквана смърт на бившия й съпруг. До момента все още не е направила изявление по случая. Близките й се надяват, че ще намери сили в себе си да излезе от състоянието, в което се намира, пише kliuki.net.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.