Страшните предсказания на Нострадамус за 2016 година

1
304

Гадателят вещае невиждан упадък за Америка

Това какво ни очаква в бъдеще винаги е вълнувало човечеството, а Нострадамус е притежавал редкия талант да го предсказва.

Безспорно Нострадамус е един от най-известните гадатели, живели някога. За съжаление обаче гаданията му за настоящата година са доста стряскащи. Въпреки това не може да се отрече, че има и лъч светлина.

Според Нострадамус именно през 2016 година ще се появи човек, който ще помогне на човечеството да отвори умовете си и да осъзнае смисъла на живота.
Той бил убеден, че ако хората го послушат, ще могат да избегнат наближаващия Апокалипсис.

Нострадамус
Гадателят вещае невиждан упадък за Америка

За първите шест месеца гадателят предрича множество произшествия в световен мащаб. Не изключва и възможността точно в това време да стартира Третата световна война, която според него ще започне с нападението на Иран над Турция.
Гадателят вещае, че през тази година в Русия ще се зароди ново религиозно учение, което ще се разрасне много бързо и ще обедини всички религии. Само след няколко години целият свят ще изповядва една религия.



Според пророка през тази година в Русия ще настъпи Златен век, който ще продължи до 2020 година. В същото това време Америка ще претърпи невиждан икономически упадък.
Няма да липсват природни катаклизми. Гадателят предрича много тежки земетресения на територията на Близкия Изток, които ще вземат много жертви, пише sanovnik.bg.

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.