Любовна магия със захар

4
4259

За да се сбъдне обаче желанието ви, трябва да сте изключително точни в искането си

Онези, които не могат да се похвалят със завидни успехи на любовния фронт постоянно се оглеждат за любовна магия, която наистина действа.

В следващите редове ще ви разкрием точно такава любовна магия, която ще ви донесе не само любов, а неизмерна сладост и щастие.
Ако сте дама, която все още не е открила половинката си, то трябва да знаете, че разсипването на захарницата ще предизвика скорошна среща с голямата ви любов.
Не бързайте обаче да започвате да ръсите захарта по пода, тъй като според поверието това трябва да стане неволно.

магия
За да се сбъдне обаче желанието ви, трябва да сте изключително точни в искането си

Най-лесната любовна магия е поставянето на бял лист хартия, на който сте написали името на любимия си човек в кутийка и засипването му със захар. Според поверието ще спечелите светкавично сърцето на човека, чието име сте написали на листа. С този ритуал се правят и заклинания за привличане на пари или късмет в зависимост от това, което ще напишете на листчето.

За да се сбъдне обаче желанието ви, трябва да сте изключително точни в искането си и да го опишете до най-малката подробност, преди да засипете листа със захар. Ако искате да забогатеете, то към листа трябва да добавите и едра банкнота.Поверието гласи, че ако държите захарницата в дома си винаги пълна, със сигурност ще привлечете щастието и късмета на ваша страна, пише retro.bg.

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. А КОЛКО ВРЕМЕ СЕ ДЪРЖИ КУТИЯТА СЪС ЗАХАРТА И ЛИСТА, И СЛЕД ТОВА КАКВО СЕ ПРАВЯТ?

  2. Кога да отворя кутията.колко време трябва да мине за да я отворя и после какво следва

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.