Българка отвори пакет елда и откри нещо страшно (СНИМКИ)

0
339

Поредното неприятно преживяване с храна у нас, за което трябва да се знае. Българка остана неприятно изненадана, след като отвори пакета с елда

Г-жа Ивелина Керанова е от Варна. Тя купила пакет с елда, за да приготви здравословно ястие, но останала направо втрещена първо при ужасната миризма, която се разнесла и след това при вида на източника на гадната воня.

В пакета със суха елда имало не една, а цели две мъртви мишки, които приличали на чирози.

Жената изпратила снимки в предаването по Нова ТВ „Здравей, България!“, за да покаже, че производителите на храни не спазват необходимата хигиена.

Но проблемът с хигиената и контролът върху хигиената у нас не е от вчера.



Още от годините на социализма се разказваха вицове как се готви в обществените столове или ресторанти. Как храната пада по земята, а готвачите я вземат и я мятат обратно в тавата или  в тенджерата.

И днес сме свидетели на подобни нагледни ужаси, които шеф Манчев ни показва няколко пъти седмично в авторското му предаване „Кошмари в кухнята“.

На видеото долу можете да видите не мъртва мишка в пакет с елда, а една жива и любопитна мишка, която обикаля по тавите със сладки изкушения в българска сладкарница.

Видеото е заснето с мобилен телефон от гръцки студент, който останал възмутен при тази гледка.

елда
Два чироза на мишки в пакета с елда Снимката е на г-жа Ивелина Керанова от Варна 

 

 

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.