Елена Йончева откраднала мъжа си от известна актриса

0
398

Двамата с Пламен Тодоров изградили връзката си върху чуждо нещастие

Топ журналистката Елена Йончева съвсем не е безобидният ангел, който изглежда.

Хора от обкръжението й разкриват, че историята й с мъжа, от когото роди дете – Пламен Тодоров, е доста заплетена.
Тя съвсем спокойно би могла да залегне в основата на някой латиноамерикански или турски сериал.

Оказва се, че Елена Йончева е отмъкнала половинката си из под носа на известна наша актриса. Тодоров бил гадже на актрисата Ирен Кривошиева, която се запознала с него покрай това, че нейна приятелка помолила архитекта да изготви плана за новото й жилище. Кривошиева го харесала и лека-полека успяла да го свали.

Елена Йончева
Двамата с Пламен Тодоров изградили връзката си върху чуждо нещастие

Пламен обаче често пъти разкривал пред приятели, че с актрисата е само заради интимната близост и че не изпитва силни чувства към нея.
Тъй като актрисата правила всячески опити да го обсеби и да сключи брак с него, той постепенно взел да се отдръпва от нея.



Междувременно имал паралелна връзка с напоритата журналистка Елена Йончева. Отначало не било нищо сериозно, но по-късно, без да се усетят двамата започнали да кроят планове за общото им бъдеще.
Не може да се отрече, че журналистката е изключително смела предвид, че постоянно бе в центъра на горещите точки. Същото важи и за личния й живот, след като се нави да роди дете на 52-годишна възраст.
Тази постъпка наистина е изключително смела като се има предвид средната продължителност на живота в България, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.