Тези рецепти буквално топят шиповете! (Огромен ефект, болните ги възхваляват)

0
694

Народни рецепти правят чудеса с шиповете

Шиповете измъчват хиляди българи с чести и нетърпими болки.По всичко личи, че за болезнените шиповете лек няма. Костните образования по врата, коленете, гърба, петите сякаш ще се останат вечни и ние няма да се отървем до края на живота си от тях. Но народната медицина ни дава необходимото лечение, за да ги премахнем завинаги от нас. Има няколко рецепти, които са се оказали панацея за страдащите и болните, а ефекта от тях е доказано огромен.

Едни от тези „бабини” илачи е с чесън. При първата рецепта се взимат три средно големи глави чесън, обелват се и счукват на каша. Изгарят се няколко лозови клонки и се добавят три супени лъжички от пепелта към чесновата каша. Към сместа се прибавя и супена лъжичка свинска мас, без сол. Обърква се добре и се получава мехлем. След което той се слага на памучен плат и се завързва с найлон. Така престоява 1-2 часа върху шиповете, след което се маха, за да не нарани кожата. Процедурата се повтаря 4-5 дни подред.

Уникални народни рецепти стопяват шиповете
Уникални народни рецепти стопяват шиповете

При другата рецепта е необходимо една чаена чаша счукан на каша чесън, същото количество чист спирт и олио. Сместа престоява едно денонощие и се прецежда.Шиповете се мажат и масажират допълнително. Лечението при нея продължава до изчерпване на количеството.

За лечение на шипове се използва и илач с морска сол. Според твърденията на хора, страдащи от заболяването, рецептата успешно се справя с лечението на неприятната болест.300 г морска сол се вари в същото количество вода. С вълнен плат се топи в разтвора и енергично се разтрива местото на шиповете. След което се подсушава. После зоната на шиповете се намазват обилно със соления разтвор.



Покрива се със сух вълнен плат, върху него се слага хартия и се бинтова. Така намазани преспивате с компреса. Лечението продължава десетина дни. Ако имате шипове от доста време, може да повторите процедурата след около две седмици.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.