Вкусни джобчета с шунка и чедър стават за отрицателно време

0
581

Тези джобчета с шунка и чедър са безкрайно апетитни и бързи

Предлагаме ви една вкусотия аламинут – джобчета с шунка и чедър, които се топят в устата. Рецептата е любима на мнозина, защото е страшно елементарна, а става чудна апетитка от нея.

Трябват ни 400 грама бутер тесто, 150 грама сирене чедър, 150 грама шунка, едно яйце.

джобчета с шунка
Страшно бързи, лесни и вкусни джобчета с шунка и чедър. Стават още по-апетитни и ако сложите и кашкавал

Първо трябва да разточим хубаво бутер тестото и да го разделим на четири равни части.

Във всяко парче поставяме настъргано сирене чедър и шунка. Оформяме хубаво джобчето като хванем двата срещуположни ъгъла и след това захванем всичките краища. В тавата ги поставяме със сгънатата част надолу.



Намазваме с разбитото яйце всяко едно от джобчетата и поръсваме допълнително със сирене чедър. Поставяме ги накрая във фурната, за да се запекат на температура от около 180 градуса за близо половин час.

Ние лично имаме и едно допълнение към тях, което сме си измислили сами – слагаме им и малко кашкавал. Защото, когато се разтече и омекне това кашкавалче, вкусът на джобчетата става сто пъти по-уникален.

Тези джобчета с шунка и сирене чедър стават уникално вкусни и са чудесна закуска – както сутрешна, така и за следобедно похапване. Децата направо ги опустошават още топли-топли, така че гледайте да си запазите едно и за вас, докато е време.

Пожелаваме ви добър апетит и до новите ни срещи с уникални рецепти!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.