Моника Валериева направи шокиращо разкритие

0
369

Тя плакала с дни пред приятелките си, но това не променило нещата

През последните няколко дни Моника Валериева отново успя да привлече вниманието на обществото към себе си.

Мълвата за третия поред аборт на Моника Валериева се оказа истина. Брюнетката, която беше сред участниците на последния сезон на риалитито „ВИП Брадър” е разказала сама пред свои познати, че е бременна и възнамерява да направи аборт.
Това, което се знае е, че е заченала от известен столичен плейбой, който вече е баща на две деца, майката на едно, от които е друг роден модел.

Моника Валериева
Тя плакала с дни пред приятелките си, но това не променило нещата

Всъщност става въпрос не за кой да е друг, а за самия Христо Сираков. Моника Валериева настоявала да задържи детето, тъй като това е третият й аборт и имала сериозни опасения за здравословното си състояние и за това, че в бъдеще дори и да пожелае, няма да може да има деца.
Ицо стоте манекенки обаче била категоричен, че не желае това дете, тъй като единственото, което щяло да му донесе, е да му усложни живота.

Моника била съсипана от решението му и плакала с дни пред най-близките си приятелки, но това не умилостивило Христо Сираков и той не променил решението си.
В типичния си стил той й подхвърлил 50 хиляди лева, с които я компенсирал, но тези пари не са в състояние да заличат страданията й.
Първата клюка по темата носеше, че Моника Валериева е забременяла от милионерския наследник Христо Врачев, но по-късно се оказа, че това е само кьорфишек, пише zajenata.bg



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.