Най-вкусното и крехко телешко със зеленчуци (разкошна рецепта)

1
991

Това крехко и сочно телешко със зеленчуци и още нещо не е за изпускане

Предлагаме ви начин, по който да направите от телешко месо истинска фантазия – сочна и крехка. Тази рецепта е удивителна точно заради това и съдържа супер разнообразни съставки, които й придават просто незабравим вкус.

Трябват ни две пръчки печени рибни крокети – ситно нарязани, 130 грама нарязано на ситно телешко месо, микс от замразени зеленчуци, сол, чесън, вода, пет-шест гъби – нарязани, половин лъжичка къри на прах, щипка червен пипер, щипка куркума, щипка смляно индийско орехче, щипка черен пипер.

телешко
Уникално телешко със зеленчуци и с още куп други вкусни съставки, които го правят малка фантазия. Ако сложите отгоре и кашкавал, е още по-страхотно

Първо кипваме водата и прибавяме в нея нарязаните гъби, рибните крокети, резените от телешкото месо, солта, чесъна и оставяме да заври.

Когато заври водата се добавя и зеленчуковия микс, куркумата, кърито, червения пипер, черния пипер и смляното индийско орехче.



Оставяме да покъкри и поръсваме с малко кориандър. След като вече е готово, ястието може да бъде сервирано и да го консумираме, докато е още топло. По желание можем да го поднесем и с пържен шалот.

Искаме да ви уверим колко невероятен става вкусът на този специалитет, но не може да си го представите, преди лично да го опитате. Хубавото при това ястие е, че не се прави никак сложно и затова приготвянето му е двойно по-приятно.

Пожелаваме ви да си го хапнете с голяма наслада и да ви бъде много вкусно на всички!

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. не ми стана ясно колко е телешкото месо и как го сваряваме пък после го показвате печено във фурна че дазе и коричка

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.