Така се правят чудни банички с риба тон (много бърза рецепта)

0
327

Чудно вкусни банички с риба тон стават бързо и много лесно

Предлагаме ви едни разкошни и не толкова стандартни банички с риба тон, които ще ви харесат много. Защото стават чудно вкусни и се ядат направо на един път. Бързи са и много лесни.

Запишете си сега точните за тях продукти за рецептата, както и какво трябва да следвате, за да ви се получат муцка.

банички
Чудно вкусни и различни банички с риба тон

Трябват ни 200 грама риба тон от консерва, една глава лук, сто грама настърган кашкавал, две лъжици нарязан на ситно магданоз, черен пипер и сол на вкус, една лъжичка горчица, 450 грама бутер тесто, един жълтък за намазване, едно яйце, една лъжица сусам.

Първо загряваме фурната на 200 градуса. Рибата тон я изцеждаме добре от мазнината. После запържваме нарязания на ситно лук и добавяме към него рибата тон, заедно с кашкавала, солта, черния пипер, магданоза и горчицата. Разбъркваме хубаво и сваляме от котлона като оставяме да се охлади.



Взимаме да разточим тестото като го намазваме от единия край с разбитото яйце, а от другата му страна поставяме плънката по цялата дължина на кората.

След това добре завиваме на руло и намазваме отгоре с жълтъка. Поръсваме със сусама и поставяме във фурната, където да се запече тази вкусотия за около двадесет минути.

Ядат се още докато са топли и бъдете сигурни, че ще питате за още. Тези банички са различни, интересни и супер апетитни. Децата много ги обичат, а пък за мъжете да не говорим – бързайте, че да не ги излапат всичките.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на вас и цялото семейство!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.