Григор Димитров остана без Никол

0
272

Григор Димитров и Никол Шерцингер не са двойка повече. Любовта им продължи прекалено кратко

Ексклузивната новина дойде от Англия. Британската преса следи отблизо живота на чаровната певица и на българския тенисист.

Точно британската преса написа първа, че Григор Димитров и Никол Шерцингер са двойка, докато Гришо в интервю за българските медии казваше, че са само приятели.

Причината Григор Димитров и Никол Шерцингер да се разделят не е толкова във възрастта – Гришо е едва на 24, а Никол на 37.

По-скоро препъни камъкът се оказа желанието на Никол да стане майка и да свие семейно гнездо, а все още доста младият Гришо не искал и дума да става за подобно нещо, научихме от  thesun.co.uk.



Британският таблоид изтъква, че това е причината Никол Шерцингер и  31-годишния пилот от Формула 1 Луис Хамилтън да се разделят преди време – през януари 2015 г.

Сега ще чакаме да видим коя ще бъде следващата звезда, която ще плени сърцето на Григор Димитров или пък Гришо ще омае някоя популярна дама.

Григор Димитров
Григор Димитров отново е свободен и очаква новата любов

Още докато бяха двойка с Никол Шерцингер, фенките не оставиха на мира Гришо.

 

 

 

 

 

 

Григор Димитров
Григор Димитров и Никол вече не са двойка

Докато се готвеше в Маями и тренираше гол до кръста, фенки папараци издебнаха нашето момче и го щракнаха за спомен, а след това пуснаха снимките във Фейсбук.

И вие можете да разгледате мускулите на Гришо.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.