Кралица Елизабет II се отказа от престола

0
196

Заради решението й се заформя нов скандал в кралския двор

Световните медии гръмнаха с новината, че кралица Елизабет II се отказва от престола.

 

кралица Елизабет II
Заради решението й се заформя нов скандал в кралския двор

Нейно Величество възнамерява да го отстъпи на своя наследник в деня, в който навършва 90 години – 21 април. Информацията за това, че кралица Елизабет II възнамерява да се оттегли от престола си, бе разпространена от изданието Globe.

Според информацията, с която разполага изданието обаче кралица Елизабет II няма да отстъпи престола на сина си принц Чарлз, а на внук си – принц Уилям.
Globe посочва, че кралицата ще се оттегли официално на 31 август.

По всяка вероятност за рязката смяна на намеренията на кралица Елизабет II е послужил грандиозният скандал, който разтърси Бъкингамския дворец неотдавна. Припомняме, че скандалът избухна точно в навечерието на юбилея й.С това си решение британският монарх ще лиши сина си принц Чарлз от възможността да седне на престола.

Синът на кралицата изплакал, че се чувства прецакан от постъпката й. Вероятно вече съжалява за действията си, но това едва ли ще доведе до промяна на решението на кралицата.

По разбираеми причини на този етап горещата тема не се коментира от Бъкингамския дворец.
Медиите на Острова обаче са убедени, че с решението на кралица Елизабет II да предаде престола директно на внук си – принц Уилям, иска да отлъчи завинаги от короната скандалния си син – принц Чарлз и съпругата му Камила, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.