Виктор Калев направи скандални разкрития за Слави Трифонов

0
238

Актьорът възнамерява да поеме кариерата си в свои ръце и да върви по пътя, по който сам прецени

Талантливият актьор Виктор Калев направи скандални разкрития за шефа си Слави Трифонов.

 

Виктор Калев
Актьорът възнамерява да поеме кариерата си в свои ръце и да върви по пътя, по който сам прецени

Виктор Калев не скри радостта си от това, че му остават само още няколко дни под робството на шоумена, докато изтече договора му.
Той чака с нетърпение да дойде времето, в което ще работи за себе си.

Виктор Калев вече се е захванал с репетициите си по няколко театрални постановки.

Той посочи, че неразбирателството му със Слави Трифонов започнало, когато решил да подкрепи предизборната кампания на ГЕРБ – партията, на която шоуменът е върл противник.
Талантливият актьор не можал да преглътне и факта, че също като певиците в „Пайнер”, след всяко участие трябва да отчетат 60% от хонорара си на шефа.



Виктор Калев посочва, че ще помни работата си в „Шоуто на Слави” с много хубави моменти, както и с множество конфликти и допълва, че навсякъде е така. Той е категоричен, че занапред няма да робува на никого и възнамерява да вземе кариерата си в свои ръце и да върви по пътя, по който сам прецени.

Актьорът си спомня, че след участието му в предизборната кампания на ГЕРБ, Слави Трифонов го привикал в офиса си и го направил на бъз и коприва.

На всичкото отгоре шоуменът си позволил да изрече и редица обидни думи, заради които Виктор Калев бил на ръба да му тегли майните и да си тръгне, плащайки неустойките по договора, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.