Нели Конуей със съвети за пълнолуние

0
342

Всеки човек трябва да използва появата на пълнолуние по възможно най-разумния и рационален начин. Това са съветите на Нели Конуей

Нели Конуей ни написа:

“Отново е пълнолуние. Време за положителна промяна и освобождаване на травми и разочарования от миналото.
Пълната луна може да повиши вашата положителна енергия или обратното, може да посее хаос в емоциите ви и да ви направи свръх емоционален, избухлив, заядлив или да ви се плаче цял ден и да сте депресиран, сякаш целия свят е срещу вас.

Тъй като пълнолунието излива огромно количество енергия, важно е да бъдете в спокойно състояние на ума, за да получите положителен ефект. Не забравяйте, че каквото и да се случва в тялото, ума и духа ви, по време на пълнолунието всичко ще се усили.

Ако сте ядосани, вие ще се чувствате още по-ядосани или ако сте доволни, вие ще се чувствате още по-щастливи.По време на пълнолуние океана набъбва и спешните отделения в болниците имат повече пациенти. Енергията е много мощна, така че е важно да я насочите с положително намерение.

Nelly Coneway
По време на пълнолуние си мислете само за положителни неща Сн: Nelly Coneway

Ето какво можете да направите днес и в следващите три дни, за да работите за духовното си израстване и възможностите ви за проявление:

– Въздържайте се от спорове и не се ядосвайте.

– Мислете положителни мисли.

– Представете си, визуализирайте мечтите си сякаш вече са реалност. Използвайки всичките си сетива си представете как ще се чувствате когато имате това, за което мечтаете.

– Медитарайте – сами или в група. Опитайте се да медитирате по едно и също време – сутрин или/и вечер, така ще има още по-голям ефект.

– Разхождайте се сред природата – зелена гора, река, море, езеро, чист въздух ще направят чудеса за вас.

– Изпращайте благословии на хората в нужда, дори да не ги познавате, пак им изпратете ангели, любов и светлина.

Така ще спечелите добра карма, която ще дойде при вас когато най-много имате нужда.

Благославяйте всеки ден първо себе си, благодарете на душата си, тялото си, че сте това, което сте и че сте тук и сега, благославяйте семейството си, дори тези хора, които не харесвате и които са ви наранили, благославяйте дома, колата и бизнеса си, града, страната в която живеете, благославяйте всички живи същества на тази прекрасна планета.

Бъдете щастливи!”

*********

Нели Конуей продължава:

“По време на пълнолуние тази мантра е най-подходяща (видеото долу).

Оставете я да свири без прекъсване у дома ви в следващите три дни.

Ако желаете можете да я пеете с изпълнителката, или да я направите като кундалини йога медитация.

Тези, които бяха на кундалини семинарите ми в София ще си я спомнят, пяхме тази мантра за 31 мин. като call/answer, т.е изпълнителката пее и вие пеете след нея, като ехо.

Пеенето/слушането на тази мантра ще събуди енергията на богинята у вас, много е полезна за жените, а мъжете като я слушат/пеят ще привлекат богиня да ги съпътства и помага в живота. Изключително силна мантра.”

Благодарим на Нели Конуей за полезните съвети, които ни даде по повод навлизането във фаза на пълнолуние.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.