Чернобил роди мутанти (ВИДЕО)

0
972

На 26 април 1986 г. Чернобил претърпя най-зловещата трагедия, която можеше да се случи, а днес пораженията като тези мутанти напомнят за ужаса

В АЕЦ на Чернобил се получи тежка авария, заради която облаци със смъртоносна радиация се разпръснаха към Европа и към Азия.

Красивата гориста природа на Чернобил беше изпепелена от радиацията.

Много невинни хора загинаха, а новородените приличаха на извънземни.

Те бяха родени без крайници, без глави или техните крайници претърпяха такива малформации,  на чиято гледка дори претръпналите медици не може да издържат.В България за този ужас не се говореше открито.

Българите забелязаха, че на манифестацията на 1 май 1986 г. държавните първенци държат чадъри, докато стоят на вече съборения мавзолей, но никой не обърна особено внимание, защото смяташе, че яркото слънце е поводът да си правят сянка.

Същите тези първенци на държавата не консумирали от родната храна и не пиели от замърсената с радиация вода, защото от чужбина им доставяли хранителни продукти и минерална вода.

Чернобил
Мутанти сред природата напомнят за трагедията в Чернобил

Докато обикновените българи по същото време правеха салати от порасналите обикновени и къдрави марули,  ядяха ги с кеф и накрая много бременни жени пометнаха, защото радиацията предизвика спонтанни аборти.

В същото време за СССР потегляха български самолети натоварени с българско червено вино, което помага на кръвта да се пречисти от радиацията и да намали риска от натравяне и други поражения.

30 години по-късно все по-рядко си спомняме за   Чернобил, но там местните хора не могат да забравят ужасите, които преживяха.

А тичащото животно, което прилича на елен, но не е, а е някакъв мутант, само подсилва мъката и болката на хората.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.