Лечителят Юрий Батурин: Хипертонията се лекува без хапчета! (Лесно и безотказно)

0
518

Хипертонията е пандемия за съвременното общество

Хипертонията е заболяване, което взема застрашителни размери. Високото кръвно налягане освен опасност от предизвикване на инфаркт и инсулт крие още неприятни проблеми. Всеки, който страда от болестта знае, че изпитва често болки в главата, заради прилив на прилив на кръв към нея, замайване, изтръпване на крайниците и още куп неприятни усещания.

Много лекари са на мнение, че хипертонията може да се овладее и с лековете на народната медицина. Руският лечител, биоенергетик, билкар и психолог Юрий Батурин също предлага метод, при който не се използват хапчета. Той е лесен, бърз и ни спасява от болестта без скъпите илачи, само с един продукт. И това е йода. Лечението преминава през два етапа. Първият продължава осем дни.

Високото кръвно е лечимо с природни продукти
Високото кръвно е лечимо с природни продукти

Взима се едно памучно парче плат, което се натопява добре в йода. Първият ден се увива на китката на лявата ръка, втория на глезена на левия крак, третия – около китката на дясната ръка, следващия на глезена на десния крак.Петият ден се слага над лакътя на лявата ръка, шестия- под коляното на десния крак. Седмият ден парчето се увива над лакътя на дясната ръка, а осмия – под коляното на левия крак.

Превръзката се държи не повече от час-два и задължително в този ред.Вторият етап включва само един ден. При него се използват две части йод и една вода.Гръбначният стълб предварително се третира със свинска мас, премахва се ненужното и после се намазва с разредения йоден разтвор.



Той не бива да стои повече от час-два, след което се измивате. Процедурата се прави преди сън. Юрий Батурин твърди в своята известна не само в Русия, но и в света книга „Енциклопедия на самоизцеление”, че след това няма повече да се оплаквате от хипертония.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.