Венета Райкова разкри как е отслабнала със 7 килограма за раз време

0
628

По тази рецепта луднаха и редица световноизвестни звезди

Устатата тв водеща Венета Райкова, за която преди няколко дни се понесе мълвата, че излиза в „пенсия” разкри как е отслабнала с цели седем килограма и то за раз време.

Венета Райкова не крие, че също е от дамите, които често прибягват до различни диети, за да поддържа в изрядно състояние фигурата си и намира последната си диета за изключително успешна.
Рецептата е на път да се превърне в истински световен хит, след като по нея залитнаха редица световноизвестни звезди, сред които и самата Анджелина Джоли.

Венета Райкова
По тази рецепта луднаха и редица световноизвестни звезди

Именно Анджелина Джоли превърна този сироп за отслабване в истински хит, тъй като твърдеше, че благодарение на него е станала толкова слаба. Напитката е прекалено силна, а Джоли злоупотребила с приетите количества и така се стигнало да застрашаващото здравето й отслабване. Специалисти обаче са на мнение, че ако не прекалявате с приема на този сироп, няма да имате никакви проблеми.

Цялата философия се крие в приема на палмов сироп. Той се приема три пъти дневно и има най-голям ефект, ако го правите 30 минути преди да седнете на трапезата. Обикновено тази процедура се прилага два пъти в годината за по 10 дни.
Смесете 1.5 литра вода с 10 супени лъжици палмов сироп и толкова лимонов сок, 5 щипки лютив червен пипер или джинджифил. Тази доза е за 50-килограмов човек. Ако тежите сто килограма съответно ще трябва да удвоите дозата. Сиропът се изпива в рамките на деня, пише zajenata.bg.



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.